Reportages


De kaart bij Int Hofken is seizoensgebonden samengesteld met producten die in de streek worden gekocht.

Lees Meer

Liefde voor het vak. Dat is kort samengevat waar het bij slagerij Blockeel om gaat. Sinds 1949 is de familie actief met de slagerij in Oudenaarde en hebben ze met hun topvlees een sterke reputatie opgebouwd in gans Vlaanderen.

Lees Meer

Bij Vishandel Bulté kan je de lekkere visbereidingen en -gerechten ontdekken van Martine en Hans. Het koppel verrast en verwent al bijna 25 jaar hun klanten met de beste vissoorten, liefst van onze Belgische vissers. Martine vertelt hoe ze de winkel al drie generaties lang succesvol laten draaien.

Lees Meer

Vertrekken van pure topkwaliteit en door een voortdurende drang naar vernieuwing mee culinaire trends bepalen. JONG KEUKENGEWELD Alex Verhoeven aan het woord ...

Lees Meer

Philip Fleurbaey en Nancy Sercu verwerken de verse melk van hun eigen koeien tot lekkere zuivelproducten die ze verkopen op de hoeve Zuid Bellegoed

Lees Meer

Wanneer je het jonge en uiterst getalenteerde keukengeweld van Nils Proost loslaat op streekproducten, dan levert dat gegarandeerd topgerechtjes op.

Lees Meer

Vetarm, van bij ons en met een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Dat zijn voor chef-kok Piet Huysentruyt de belangrijkste troeven van Belgisch rundvlees.

Lees Meer

In Herent maakt de lokale Carrefour Market gebruik van de korte keten. Zijn klanten appreciëren deze verruiming in het assortiment.

Lees Meer

Een ruim aanbod van ambachtelijke biologische en rauwmelkse kazen vormen het hart van deze onderneming. Kaasliefhebbers ontdekken hier specialiteitskazen uit binnen- en buitenland.

Lees Meer

Voor een bloemenwinkel zijn emoties en beleving zeer belangrijk. Een boeket samenstellen is een gezamenlijk proces geworden tussen de klant en de bloemist.

Lees Meer

Een frituur met kennis en respect voor het basisproduct, de aardappel. Voeg daarbij een dagelijkse dosis energiek ondernemerschap en je hebt alle troeven in huis voor een succesvolle zaak.

Lees Meer

Waardering voor je product en respect voor je klanten vormen een geslaagd recept voor elke verse voedingswinkel. Voor Sven De Muynck en zijn zoon Guillaume is dit een basisprincipe.

Lees Meer