Vlees


Vlees
Als je kiest voor vlees, kies dan voor vlees van bij ons. Minder voedselkilometers en dus duurzamer, met een lage ecologische voetafdruk.
Vlees zorgt ook voor variatie op het menu, naast vis, gevogelte, ei en een vegetarisch alternatief en past perfect in een gezonde voeding.

Vlees van bij ons leent zicht zeker ook voor de bereiding van gerechten in de buitenlandse keuken, bijvoorbeeld de Italiaanse, de Aziatische of Marokkaanse keuken.
VERSNIJDINGEN

Uit welk deel van het varken komt het varkenshaasje? Waar zit de kalfsschenkel? En, vanwaar komt de côte à l'os? Onze versnijdingsfiches helpen je op weg. Wil je de versnijdingstechnieken volledig onder de knie krijgen, dan verwijzen we je graag door naar de versnijdingspagina's per vleessoort waar je onder andere ook versnijdingsvideo's kan bekijken:
VEERTIENDAAGSE VAN HET RUNDVLEES - 5 - 20 mei 2018

VLAM neemt deel aan de veertiendaagse van het rundvlees, die samen met de Waalse collega's en de B2B - partners tot leven komt. Mis deze kans niet en maak op uw kaart of in uw winkel rundvlees van bij ons goed zichtbaar. Inspiratie en mooie foto's vindt u in de nieuwe toolkit met rassenfiches die hier digitaal voor u beschikbaar is en speciaal voor de horeca ontwikkeld werd.
De affiche van de veertiendaagse kan u hier downloaden.

Wenst u als horecazaak de toolkit rundvlees te bestellen? Dat kan, ook na de 14 - daagse van het rundvlees.
Stuur uw aanvraag naar  info@vlees.be