Aardappelen


De aardappel, dé klassieker in de Belgische keuken en toch een veelzijdig ingrediënt dat een moderne twist aan jouw menukaart kan geven.

Wist je trouwens dat aardappelen serveren nu ook zonder erkenning of diploma kan? Sinds 14 juli 2017 is de wetgeving veranderd (Besluit Vlaamse Regering). Dat betekent dat het gebruik van aardappelen in de horeca niet meer gekoppeld is aan het behalen van een erkenning van beroepsbekwaamheid als restaurateur of traiteur. Voortaan kan dus elk horecabedrijf in Vlaanderen aardappelen in alle mogelijke vormen serveren.

Acties

De aardappel. Thuis in elke keuken.

  • 2de jaar social media campagne
  • Inspireren van 18- tot 34-jarigen
  • Looptijd: heel het jaar door
  • Media: Facebook & Instagram met nieuwe recepten, filmpjes ...
  • Events: Werktuigendagen 21-22/09 (Oudenaarde)

  • Deze campagne is voor jouw zaak een mooie opportuniteit om je aardappelgerechten of aardappelaanbod in de kijker te zetten. Inspireer je klanten met creatieve gerechten en recepten: succes verzekerd!

Week van de Friet: eind november

  • Jaarlijkse consumentencampagne voor frituristen
  • Promotie voor frietjes van de frituur

  • Ben je friturist? Profiteer dan van de media-aandacht van deze campagne om jouw frituur in de kijker te zetten.
    Organiseer bijvoorbeeld een leuke actie voor je klanten.
    Post je actie zeker op social media, want daar zijn veel van je klanten terug te vinden.

Inspiratie

Aardappelen Aardappelen