Sorry, registratie is beëindigd.

Ben jij al ingeschreven voor HET digitaal netwerk- en speeddate-event Bio2Bio van BioForum? Je hebt daarvoor nog enkel dagen de tijd! Op 31 mei sluiten de inschrijvingen.


  • Datum: 03/06/2021 14:00 - 07/06/2021 14:00
  • Plaats: Online Evenement

Beschrijving

Waarom je moet deelnemen? Dankzij de digitale speeddates ontmoet je op een snelle en makkelijke manier de juiste contacten uit de sector: potentiële afnemers, leveranciers of collega's met wie je graag eens van gedachten wisselt. Intussen zijn er al heel wat interessante bedrijven ingeschreven. Vooraf tonen we je in een korte presentatie de meest recente marktcijfers.

Voor wie?

Alle medewerkers in biobedrijven die graag contacten willen leggen met andere bio-ondernemers zijn welkom. Ook bedrijven in opstart naar bio kunnen zich inschrijven.

Inschrijven

Dankzij de online tool Conversation Starter wordt digitaal speeddaten makkelijker. Hoe het werkt:

  1. Maak via onderstaande knop een profiel aan en vertel wat voor bedrijf je bent en waar je naar op zoek bent.
  2. Na afsluiting van de inschrijvingen, kunnen deelnemers elkaar uitnodigingen sturen. Je kan op dat moment ook aangeven op welke momenten je beschikbaar bent.

Wees gerust, je krijgt nog een mailtje met duidelijke instructies. Ook de marktpresentaties zullen doorgaan via Conversation Starter. Wie alleen die wil volgen, moet dus ook een profiel aanmaken via onderstaande link.

Registreer jezelf hier voor Bio2Bio


Programma

 

Donderdag 3 juni

o 14u - 14u30: Marktpresentatie VLAM: Evolutie van biologische bestedingen en marktaandelen (GfK), met focus op de verschillende afzetkanalen, koperprofielen

o 14u30 - 17u Speeddates


Maandag 7 juni

o 14u - 14u30: Marktpresentatie VLAM: Evolutie van biologische bestedingen en marktaandelen (GfK) met focus op de verschillende productcategorieën, prijsverschillen

o 14u30 - 17u: Speeddates


Hopelijk tot dan!


Een initiatief van BioForum