Sorry, registratie is beëindigd.

SPEED DATING te Brussel - GRATIS


  • Datum: 18/10/2021 09:30 - 18/10/2021 16:00
  • Plaats: Brussel, België (Kaart)

Beschrijving

In deze tumultueuze periode is het meer dan ooit belangrijk om na te denken over onze distributieketens en de voorkeur te geven aan lokale producenten.

Leefmilieu Brussel, Visit.brussels en hub.brussels bundelen hun competenties om de herlokalisering van de voedingsketens te stimuleren.

Bent u producent, lokale ambachtsman of -vrouw of leverancier en leeft u de Good Food-criteria na? Heeft uw activiteit betrekking op groenten en fruit, vlees, vis, vegetarische vleesvervangers, drank, melkproducten of alle andere voedingswaren die beantwoorden aan de Good Food-criteria?

Beschikt u over voldoende productiecapaciteit om uw verkoop in Brussel te ontwikkelen en wilt u een nieuwe markt aanboren?

Dan hebben we speciaal voor u een Networking-dag, waar u de kans krijgt potentiële Brusselse kopers van de BtoB-sector te ontmoeten!

Brussel telt een aanzienlijk aantal hotels, organisatoren van evenementen, beheerders van zalen, traiteurs van kantines en restaurants, handelszaken. Velen onder hen passen momenteel hun werkfilosofie aan door zich geleidelijk aan te richten op eerlijke, duurzame, lokale en seizoensproducten. Maar ze beschikken dikwijls nog niet over adressen van leveranciers die hen toelaten hun goede voornemens concreet te maken.


Leefmilieu Brussel, Visit.brussels en hub.brussels hebben daarom beslist deze sectoren een handje te helpen door ze met elkaar in contact te brengen tijdens een Networking-dag. Het is de tweede keer dat deze speeddate doorgaat. Tijdens de eerste editie waren er 54 producenten en 97 kopers aanwezigen, goed voor 487 speeddates tussen producenten en kopers!

Dit evenement zal de vorm aannemen van een gigantische speeddate. U zal enkel die potentiële kopers ontmoeten die geïnteresseerd zijn in het soort van producten dat u aanbiedt. De contacten zullen telkens niet meer dan 10 minuten duren. We zullen ons best doen om uw agenda met afspraken zo efficiënt mogelijk te maken.

De deelname is gratis en beperkt tot twee personen die de producent of verwerker vertegenwoordigen. Er zal u een Good Food-lunch worden aangeboden.

Om in aanmerking te komen, moet u zich eerst als producent of handelaar inschrijven in de Good Food-gids. Deze gids, die wordt beheerd door Leefmilieu Brussel, wil een overzicht geven van alle voedselactoren die deelnemen aan de transitie van het Brusselse voedselsysteem. Opname in de gids geeft gratis zichtbaarheid aan alle actoren die op zoek zijn naar Good Food producten in Brussel (winkels, restaurants, kantines ...). Deze gids wordt ook gebruikt als een gegevensbank van Good Food actoren door overheidsinstellingen die in contact staan met de Brusselse economische sector.

We behouden ons het recht voor het aantal deelnemers te beperken, in functie van het aantal producenten dat per productcategorie is ingeschreven of de conformiteit van uw aanbod met de Good Food-criteria.

Schrijf u nu in bij Joke De Ridder, met een beschrijving van het type van producten dat u aanbiedt.