Gratis workshop - Herontdek zuivel in de keuken (Nederlands)


Sorry, registratie is beëindigd.

Zuivelproducten, onmisbare basisproducten die jouw gerechten naar een hoger niveau tillen, maar die niet altijd de aandacht krijgen die ze verdienen. Chefkok Dany Dhollander, o.m. oprichter van het culinair adviesbureau ‘De Getallen’, laat jou tijdens de workshop zien hoe verrassend veelzijdig en vernieuwend zuivelproducten kunnen zijn in de keuken.


  • Datum: 13/10/2021 14:00 - 13/10/2021 16:00
  • Plaats: Online Evenement

Beschrijving

Chef Dany inspireert je tijdens de sessie bovendien met interessante technieken en trakteert je bij iedere bereiding op tips voor het beperken van je foodcost én foodwaste.

De workshop wordt georganiseerd in het kader van de ‘Melk & Zuivel & Lekker veel inspiratie’ campagne van VLAM ter promotie van zuivelproducten, mogelijk gemaakt met steun van de Europese Unie.

Praktisch

  • Woensdag 13/10 van 14 u tot 16 u.
  • Nederlandstalig
  • Live uitgezonden via Facebook Live.
  • Deelname aan de workshop is gratis.
  • Inschrijven via B2B@vlam.be.