Artikels


De 22-jarige Maxime Van Opstal, uitbaatster en kok bij De Schranshoeve kiest bewust voor streekproducten.

Lees Meer

Een zomerse menukaart met verse, seizoensgebonden producten is een absolute meerwaarde voor jouw klant. Trek de lijn door van aperitief tot dessert en scoor in elk seizoen!

Lees Meer

Experte An Martens, volleerd zythologe, eigenares van 3 in de Klok en Beerpairing Master bij BAPAS, licht de kunst van beerpairing toe en hoe bier een volwaardige rol verdient op jouw menukaart.

Lees Meer

Jong Keukengeweld chef Anthony Snoeck van restaurant Volta. in Gent, zet zijn schouders onder de Europese campagne 'Kalfsvlees, 1 goed idee voor 1000 goede ideeën'.

Lees Meer

Consumenten zoeken meer en meer naar bereidingen met lokale producten. Een mooie opportuniteit voor ondernemers die met verse voeding werken.

Lees Meer

Unieke belevingsdiners met lokale producten op een authentieke locatie. Sinds 2017 organiseert Streekproducten Vlaams-Brabant vzw ‘De Smaakhoeve’. Klanten kunnen er genieten van een heerlijk, lokaal menu met hoeve- en streekproducten.

Lees Meer

Een website is een relatief goedkope én efficiënte manier om je klanten te informeren en je aanbod aan een breed publiek voor te stellen. 24 uur op 24 uur! Een onmisbaar onderdeel in je communicatie.

Lees Meer

Respect voor het product, de kwekers, de streek en het seizoen. En zo aan elk van de vier seizoenen een extra dimensie toevoegen. Dat is de visie van chef-kok Broes Tavernier, die hij vertaalt in heerlijke gerechten in zijn restaurant ’t Vijfde Seizoen en eetwinkel Eetalage te Aalter.

Lees Meer

Een (h)eerlijke keuken met een hoek af. Zo omschreef een klant ooit eens de keuken van Tina Van der Heyden. Tina runt al 12 jaar met haar vennoot Restaurant Lepelblad in Gent, waar duurzame, lokale en biologische producten centraal staan.

Lees Meer

Tips voor een succesvol gesprek met uw personeel: het is duidelijk dat de plaats die uw personeel inneemt in uw zaak belangrijk is voor het succes van uw zaak.

Lees Meer

Wat is belangrijk voor uw klant en hoe speelt uw personeel daar het beste op in? Ontdek in enkele tips hoe u uw personeel met uw klant leert omgaan.

Lees Meer

Een goede verko(o)p(st)er is een gastheer (-vrouw) die uw klanten helpt en die vervolgens inpikt op de signalen die de klant geeft.

Lees Meer