De 22-jarige Maxime Van Opstal, uitbaatster en kok bij De Schranshoeve kiest bewust voor streekproducten.
Lees MeerDe 22-jarige Maxime Van Opstal, uitbaatster en kok bij De Schranshoeve kiest bewust voor streekproducten.
Lees MeerRestaurant La Canne en ville in Elsene met een gezellig interieur dat doet denken aan een slager in de buurt. Het ideale kader voor een kooksessie rond kalfsvlees met Jong Keukengeweld chef Kevin Lejeune.
Lees MeerEen zomerse menukaart met verse, seizoensgebonden producten is een absolute meerwaarde voor jouw klant. Trek de lijn door van aperitief tot dessert en scoor in elk seizoen!
Lees MeerExperte An Martens, volleerd zythologe, eigenares van 3 in de Klok en Beerpairing Master bij BAPAS, licht de kunst van beerpairing toe en hoe bier een volwaardige rol verdient op jouw menukaart.
Lees MeerJong Keukengeweld chef Anthony Snoeck van restaurant Volta. in Gent, zet zijn schouders onder de Europese campagne 'Kalfsvlees, 1 goed idee voor 1000 goede ideeën'.
Lees MeerConsumenten zoeken meer en meer naar bereidingen met lokale producten. Een mooie opportuniteit voor ondernemers die met verse voeding werken.
Lees MeerUnieke belevingsdiners met lokale producten op een authentieke locatie. Sinds 2017 organiseert Streekproducten Vlaams-Brabant vzw ‘De Smaakhoeve’. Klanten kunnen er genieten van een heerlijk, lokaal menu met hoeve- en streekproducten.
Lees MeerEen website is een relatief goedkope én efficiënte manier om je klanten te informeren en je aanbod aan een breed publiek voor te stellen. 24 uur op 24 uur! Een onmisbaar onderdeel in je communicatie.
Lees MeerRespect voor het product, de kwekers, de streek en het seizoen. En zo aan elk van de vier seizoenen een extra dimensie toevoegen. Dat is de visie van chef-kok Broes Tavernier, die hij vertaalt in heerlijke gerechten in zijn restaurant ’t Vijfde Seizoen en eetwinkel Eetalage te Aalter.
Lees MeerEen (h)eerlijke keuken met een hoek af. Zo omschreef een klant ooit eens de keuken van Tina Van der Heyden. Tina runt al 12 jaar met haar vennoot Restaurant Lepelblad in Gent, waar duurzame, lokale en biologische producten centraal staan.
Lees MeerTips voor een succesvol gesprek met uw personeel: het is duidelijk dat de plaats die uw personeel inneemt in uw zaak belangrijk is voor het succes van uw zaak.
Lees MeerWat is belangrijk voor uw klant en hoe speelt uw personeel daar het beste op in? Ontdek in enkele tips hoe u uw personeel met uw klant leert omgaan.
Lees Meer