Luc Vis is een fenomeen in en om Mechelen. Het visbedrijf met marktkraam is een sterk merk. Luc is een kritische ondernemer en culinaire speelvogel.

Lees Meer  

Liefde voor het vak én ambachtelijk én met passie. Daar gaat het om bij slagerij Blockeel. De familie heeft een sterke reputatie opgebouwd in Vlaanderen.

Lees Meer  

Bij Vishandel Bulté kan je lekkere visbereidingen en -gerechten ontdekken die Martine en Hans bereiden met de beste vissoorten van onze Vlaamse vissers.

Lees Meer  

Philip Fleurbaey en Nancy Sercu verwerken de verse melk van hun eigen koeien tot lekkere zuivelproducten die ze verkopen op de hoeve Zuid Bellegoed.

Lees Meer  

In Herent maakt de lokale Carrefour Market gebruik van de korte keten. Zijn klanten appreciëren deze verruiming in het assortiment.

Lees Meer  

Een ruim aanbod van ambachtelijke biologische en rauwmelkse kazen vormen het hart van deze onderneming. Kaasliefhebbers ontdekken hier specialiteitskazen uit binnen- en buitenland.

Lees Meer  

Een frituur met kennis en respect voor het basisproduct, de aardappel. Voeg daarbij een dagelijkse dosis energiek ondernemerschap en je hebt alle troeven in huis voor een succesvolle zaak.

Lees Meer  

Voor een bloemenwinkel zijn emoties en beleving zeer belangrijk. Een boeket samenstellen is een gezamenlijk proces geworden tussen de klant en de bloemist.

Lees Meer  

Slagerij Henk is een gevestigde waarde in Mariakerke, Henk is slagerij in hart en nieren. Hij wil jongeren warm maken voor het beroep en verse voeding.

Lees Meer  

Waardering voor je product en respect voor je klanten vormen een geslaagd recept voor elke verse voedingswinkel. Voor Sven De Muynck en zijn zoon Guillaume is dit een basisprincipe.

Lees Meer