Artikels


Wat is belangrijk voor uw klant en hoe speelt uw personeel daar het beste op in? Ontdek in enkele tips hoe u uw personeel met uw klant leert omgaan.

Lees Meer  

Een goede verko(o)p(st)er is een gastheer (-vrouw) die uw klanten helpt en die vervolgens inpikt op de signalen die de klant geeft.

Lees Meer  

Zes minuten, dat is de gemiddelde tijd dat uw klant wil wachten. Het is niet lang, toch is dat precies de tijd die u heeft om uw klant te houden.

Lees Meer  

VLAM nodigt drie chefs van Jong Keukengeweld uit voor een battle onder leiding van Piet Huysentruyt. We spreken met chef Anthony Snoeck van restaurant Volta.

Lees Meer  

Een battle van drie chefs van Jong Keukengeweld onder leiding van Piet Huysentruyt. Versondernemer.be spreekt met Kim Devisschere van restaurant Roots.

Lees Meer  

Onder leiding van Piet Huysentruyt nodigt VLAM drie chefs van Jong Keukengeweld uit voor een battle. Dit is chef Karel van Oyen van restaurant Vinto.

Lees Meer  

Witloof is onze nationale trots. Een uniek Belgisch product met oneindig veel mogelijkheden. Seppe Nobels geeft tips om witloof creatief te combineren.

Lees Meer  

In hartje Haspengouw vind je De Pastorie. Een pastoorswoning die werd omgetoverd tot sfeervol hotel met oog voor lokale, biologische seizoenproducten.

Lees Meer  

The Foodvillage, een verhaal van verse vis, ondernemen, passie én verse ingrediënten. Liefde voor vis zit in de genen. Sandro pakt het creatief aan.

Lees Meer  

De kaart bij brasserie Int Hofken is seizoensgebonden en samengesteld met producten die in de streek worden gekocht. Producten die soms verrassend zijn.

Lees Meer  

Vertrekken van pure topkwaliteit en door een voortdurende drang naar vernieuwing mee culinaire trends bepalen. JONG KEUKENGEWELD Alex Verhoeven aan het woord ...

Lees Meer  

Wanneer je het jonge en uiterst getalenteerde keukengeweld van Nils Proost loslaat op streekproducten, dan levert dat gegarandeerd topgerechtjes op.

Lees Meer