Horecaman Vincent ten Hove baat in Haacht Int Hofken uit. Overdag kan je er terecht voor een brasseriekeuken, vanaf zes uur ’s avonds kunnen de gasten aan tafel schuiven voor een uitgebreide maaltijd. 

De kaart is seizoensgebonden samengesteld met producten die in de streek worden gekocht. Voor Haacht zijn dit uiteraard de typische groenten zoals witloof en asperges. Maar ook geitenkaas die in Werchter geproduceerd wordt en een sappige biefstuk van een lokale vleeshoeve staan op het menu. 

"Onze regio is zo rijk aan diverse smaken en dat weten klanten van dichtbij en veraf te appreciëren."

“Wij proberen bewust zoveel mogelijk bij plaatselijke boeren en ambachtslui te kopen. Verder passen wij onze kaart ook altijd aan op basis van de producten die op dat moment in hun topperiode zijn,” vertelt Vincent. De chef-kok van Int Hofken is een schoolkameraad van Vincent. Hij wou zich onderscheiden van grootkeukens en kwam enkel in dienst als hij met kwaliteitsproducten mocht werken. Hij kreeg vrij spel van Vincent. Vandaag vind je daarom ook geen spaghetti of croque-monsieur op de kaart. “Onze klanten zijn bewust van kwaliteit en verlangen dit ook. Ze willen een correcte prijs betalen voor een eerlijke keuken. Ze appreciëren ook onze unieke kaart. Zo staan er altijd twee gerechten met bier van Brouwerij Haacht op de kaart. Verder zijn ook Haachtse Zilverlingen een topper, een voorgerecht op basis van een huisgemaakte witte pens. Onze regio is zo rijk aan diverse smaken en dat weten klanten van dichtbij en veraf te appreciëren,” besluit Vincent vol overtuiging.