BioVLAMBioVLAM
Passie voor bio

Ben je een gepassioneerd bio-ondernemer? Werk je vernieuwend, heb je oog voor innovatie en is duurzaamheid jouw ding? Dan ben jij misschien wel de geknipte bio-ambassadeur om de BIOVLAM 2021 in de wacht te slepen.

Bedacht je een nieuwe teelttechniek? Heb je een bioproduct geïntroduceerd op een nieuwe markt of bedacht je een vernieuwend verkoopconcept? Neem je vernieuwende initiatieven op vlak van sociaal ondernemen of personeelsbeleid? En heeft dit een voelbare impact op je bedrijf of de maatschappij?

We horen het graag, want dan maak je kans op de BIOVLAM.

Stel je je kandidaat met een product, een (winkel)concept of een innovatie? Alle drie komen ze in aanmerking voor de BIOVLAM. Het belangrijkste criterium is dat het een voelbare impact heeft op (een deel van) jouw zaak, je personeel of de maatschappij.

Want als laureaat van de BIOVLAM word je beschouwd als een gepassioneerd en toonaangevend bio-ondernemer met een vernieuwende en stuwende kijk op product(ie) of proces van de biosector.

Inschrijvingen zijn sedert 12 april 2021 afgesloten. Een jury selecteert volgens strikte criteria vijf genomineerden uit de inzendingen. Hieruit wordt één laureaat geselecteerd. De genomineerden en de laureaat kunnen rekenen op free publicity in zowel vak- als consumentenpers. De laureaat krijgt een mooie trofee, een videoreportage op allesoverbio.be én wordt gedurende één jaar de ambassadeur voor de biosector van VLAM. Hij/zij kan de BioVLAM bovendien inzetten in de communicatie naar klanten en leveranciers.

>>Wedstrijdreglement BioVLAM
>>5 genomineerden BioVLAM