Ei


Ei
Eitjes, een onmisbaar basisproduct voor héél wat heerlijke bereidingen. Bovendien zijn eitjes makkelijk te combineren met veel andere producten, en dat kan op een heleboel manieren.

Voor jouw zaak betekent dit een mooie opportuniteit om je klanten te inspireren met de veelzijdigheid van eitjes.
Want ook in 2020 investeert VLAM in heel wat media-aandacht voor verse eieren.

Door met jouw zaak in te spelen op onze campagnes, profiteer je gratis mee van de publiciteit waarin wij investeren als VLAM en zet je jouw aanbod van verse, kwalitatieve producten extra in de kijker bij je klant.
Bovendien kom je zo tegemoet aan de groeiende vraag van de klant naar producten van bij ons.

Ontdek onze ei-campagnes voor 2020.

Generieke campagne ei

In 2020 doet VLAM opnieuw promotie voor eieren met een nationale campagne.

De campagne heeft als opzet de consument te motiveren om te kiezen voor lokale, duurzame en diervriendelijk geproduceerde eieren.
Doorheen het jaar krijgt de campagne media-aandacht door een online campagne via Lekker van bij ons, social media, een online samenwerking met www.gezond.be en TV-samenwerkingen met A La Sauce Belge (RTL) in maart en La Grande Balade (RTL) in april.

Tijdens de campagne wordt er met een Facebookcampagne extra focus gelegd op Pasen en Wereldeidag (09/10/2020).

Ga zelf aan de slag met het in de kijker te zetten van jouw eierassortiment en gebruik hiervoor ons Nederlandstalig promotiemateriaal.

Ontdek meer over eieren.


Op zoek naar extra ondersteuning of inspiratie om verse eieren in jouw zaak in de kijker te zetten? Neem contact met ons op.