inschrijvingsformulier BioVLAM


Stel je je kandidaat met een product, een (winkel)concept of een innovatie? Alle drie komen ze in aanmerking voor de BIOVLAM. Het belangrijkste criterium is dat het een voelbare impact heeft op (een deel van) jouw zaak, je personeel of de maatschappij.

>>Stuur je liever je inschrijving door via mail of per post? Stuur dan een mailtje naar biovlam@vlam.be en we helpen je graag verder.

1. Contactgegevens

*
*
*
*
*

2. Passie voor bio en ondernemerschap

3. Ik schrijf me in voor de BioVLAM 2021 met:

Tip voor het uploaden van foto's:
Bestandsgrootte: 2Mb (2000Kb) maximum - Bestandstype: .jpg .jpeg .jpe .gif

4. Innovatie

Innovatie is een breed begrip, en gebeurt op verschillende vlakken en manieren. Dit kan een teelttechnische innovatie zijn, een innovatie in het gebied van productie, sociaal, economisch, … Een innovatie geeft een antwoord op een nood binnen de sector of onderneming en heeft er een positieve impact. De vragen vanaf 4.2 kunnen een leidraad zijn voor extra toelichting over innovatie.

5. Duurzaamheid

Elk biobedrijf voldoet aan de eisen van het lastenboek bio en onderneemt dus op een zo duurzaam mogelijke manier. Los van dit lastenboek, kunnen er nog meer inspanningen gedaan worden op vlak van duurzaamheid.
De ‘sustainable development goals’ van de VN worden wereldwijd opgenomen in het bedrijfsbeleid. Voor de biosector zijn dit de basisprincipes gezondheid (van mens, plant, dier en planeet), ecologie, zorg (zorgzaam omspringen met natuurlijke hulpbronnen) en eerlijk (rechtvaardig voor boeren, personeel, dieren, …)

6. Impact op de sector of eigen onderneming

7. Extra toelichting

8.  Illustraties  

8.1. Hier kan je foto's, voorbeelden van acties rond je product / concept / innovatie uploaden.

Tip voor het uploaden van foto's:
Bestandsgrootte: 2Mb (2000Kb) maximum - Bestandstype: .jpg .jpeg .jpe .gif

9.  Bedrijfseconomische gegevens van uw bedrijf

U heeft al gereageerd.

U kunt dit formulier slechts één keer indienen.