Ingrediënten voor 2 personen:
Bereiding:
- Snijd het vlees in blokjes van 1 à 2 cm of fijner naar keuze
- Breng op smaak met 100 g karnemelk, 2 eetlepels olijfolie. Mix 10 g nori tot een fijn poeder en voeg ook toe
- Bevochtig 2 vellen nori in een vochtige handdoek. Vul ze met het kalfsvlees en maak er 2 rolletjes van
- Kook de snijbietblaadjes 3 min in kokend water met zout en laat afkoelen
- Wikkel de blaadjes vervolgens rond de kalfsrolletjes
- Maak nu de saus met 100 g losgeklopte melk, 2 el olijfolie, de rijstazijn en 5 g Noripoeder. Breng op smaak met peper en zout.
Foto's: Diane Hendrickx
![]() | ![]() |
Kevin Lejeune van La Canne en ville in Brussel | Kalfstartaar met karnemelk, nori en snijbietblaadjes |