Konijn


Konijn is een mager en licht stukje vlees dat gemiddeld slechts 8g vet per 100g bevat. Bovendien vormt konijn een stevige bron van omega 3-vetzuren (zelfs drie keer meer dan zalm!). Én je kan er alle kanten mee uit in de keuken: bakken, wokken, stoven, zelfs exotisch getinte gerechten of een snelle hap... 

Campagnes in 2020 waarbij jouw zaak kan mee profiteren van de aandacht

Week van het Konijn: 29/01 – 05/02/2020

  • www.konijn.be

  • EU-campagne met Nederland | 3de jaar
  • NL/FR
  • Opzet: een positief imago opbouwen en de voordelen van parkkonijn (diervriendelijk, gezond) in de kijker zetten
  • Media-aandacht via:
    • Radiospots tijdens Week van het Konijn
    • Online op de website en social media
    • In retail waar alle verpakkingen zijn bestickerd

  • Welke gerechten met konijn zet jij op je menukaart? Wees maar zeker dat je klanten benieuwd zullen zijn naar welke lekkere en creatieve gerechten met konijn jij hen voorschotelt! En ze zullen snel terugkomen voor meer...
  • Als retailer is de Week van het konijn de uitgelezen kans om jouw klanten dit smaakvol stukje vlees te laten ontdekken. Laat de smaak van konijn voor zich spreken en organiseer degustaties voor je klanten in je zaak. Een inspirerend recept erbij en je klant zal verkocht zijn aan dit lekker stukje vlees.

Op zoek naar ondersteuning om konijn van bij ons in jouw zaak in de kijker te zetten? Neem een kijkje op promotiemateriaal.
Konijn Konijn