Konijn


Konijn is een mager en licht stukje vlees dat gemiddeld slechts 8g vet per 100g bevat. Bovendien vormt konijn een stevige bron van omega 3-vetzuren (zelfs drie keer meer dan zalm!). Én je kan er alle kanten mee uit in de keuken: bakken, wokken, stoven, zelfs exotisch getinte gerechten of een snelle hap... 

Acties

Week van het Konijn: 29/01 – 05/02/2020

  • EU-campagne voor consumenten samen met NL (vanaf 2018)
  • Imago-opbouw: troeven van parkkonijn in de kijker zetten bij jonger publiek
  • Looptijd: hele jaar door
  • Media: radio, online (receptenvideo’s en YouTube campagne), print (receptenfolder)
  • Acties in retail: stickers op verpakkingen
  • Welke gerechten met konijn zet jij op je menukaart? Wees maar zeker dat je klanten benieuwd zullen zijn naar welke lekkere en creatieve gerechten met konijn jij hen voorschotelt! En ze zullen snel terugkomen voor meer...
  • Onbekend is onbemind. Laat de smaak van konijn voor zich spreken en organiseer degustaties voor je klanten in je zaak. Een inspirerend recept erbij en je klant zal verkocht zijn aan dit lekker stukje vlees.

Inspiratie

Konijn