Korte Keten


Korte KetenKorte Keten
Jaarlijks organiseert de VLAM sector Korte Keten, onder de koepel Recht van bij de boer, de Week van de Korte Keten. Dan zetten we onze boeren en hun heerlijke producten extra in de schijnwerpers. Want kopen via de Korte Keten is de lokale economie steunen en bijdragen aan een beter milieu, in ruil voor verse en kwaliteitsvolle producten.

Door de coronacrisis wordt in 2020 de Week van de Korte Keten 2020 omgevormd tot de Zomer van de Korte Keten. In plaats van één week promoten we dit jaar de hele zomer, van 19 juni tot 30 september, activiteiten in de korte keten.

Voor jouw zaak betekent dit een mooie opportuniteit om je klanten te inspireren met producten recht van bij de boer.
Want ook in 2020 investeert VLAM in heel wat media-aandacht voor producten van de korte keten.

Door met jouw zaak in te spelen op onze campagnes, profiteer je gratis mee van de publiciteit waarin wij investeren als VLAM en zet je jouw aanbod van hoeveproducten extra in de kijker bij je klant. Bovendien kom je zo tegemoet aan de groeiende vraag van de klant naar verse, lokale producten.

Ontdek onze Korte Keten campagnes voor 2020. 

Korte keten | Recht van bij de boer


Deze jaarlijkse campagne voor Vlaanderen heeft in 2020 als opzet om de bekendheid van korte keten verhogen en haar soorten verkooppunten en de drempel te verlagen om in de korte keten te kopen.

De campagne krijgt doorheen het jaar heel wat media-aandacht door redactionele samenwerkingen en een online campagne op de website, via social media en de nieuwsbrief naar consumenten.
De campagne krijgt extra aandacht tijdens de Zomer van de Korte Keten van 19/06 tot 30/09/2020. Tijdens de zomer organiseren heel wat organisaties en producenten activiteiten waarbij ze lokale producten recht van bij de boer in de schijnwerpers plaatsen.

Ontdek meer over de Recht van bij de boer en de Zomer van de Korte Keten.


Op zoek naar extra ondersteuning of inspiratie om producten recht van bij de boer in jouw zaak in de kijker te zetten? Neem contact met ons op.