Nieuws


Gedurende het hele jaar zijn onze Belgische vissers op zee om ons de heerlijkste vissen aan te bieden. De toppers van het winterseizoen 2021 zijn steenbolk, sint-jacobsschelp en zeeduivel.

Lees Meer  

Een knol met een lekkere zoete smaak die past in zowel zoete als hartige gerechten.

Lees Meer  

Voor de negende keer vond er een competitie plaats tussen gemengde teams van leerlingen van verschillende hotel- en toerismescholen verenigd in het Belgische netwerk AEHT Belgium. Tijdens de wedstrijd presenteerden de leerlingen overheerlijke gerechten met lekkers van bij ons.

Lees Meer  

La vie est belle wint de allereerste BioVLAM voor innovatie in eiwitrijke, vegetarische maaltijden.

Lees Meer  

Laat jouw klanten kennismaken met deze vrij ongekende doch heerlijke groente!

Lees Meer  

Van 8 tot en met 15 oktober 2021 zet VLAM voor de vijfde keer op rij deze Belgische klassieker in de kijker tijdens de Week van de Steak-friet.

Lees Meer  

Durf jij de uitdaging aan? Schrijf je dan in voor 11/10/2021 (verlengd tot 15/10/2021).

Lees Meer  

Op dinsdag 24 augustus 2021 werd rog als vis van het jaar bekendgemaakt door Minister Crevits. Vis van het jaar is een gekend begrip waar horecaprofessionals en andere partners graag op inspelen.

Lees Meer  

Het jaar rond zijn onze Belgische vissers op zee om ons de heerlijkste vissen aan te bieden. De toppers van het herfstseizoen 2021 zijn garnaal, griet en inktvis.

Lees Meer  

Broccoli is nu op zijn best. De voedingswaarde van broccoli is hoog in vergelijking met andere groenten. Broccoli wordt vaak gecombineerd met kip, toch is het een even goede partner met andere soorten vlees én vis.

Lees Meer  

B2 Supermarkt Broekmans uit Heusden-Zolder is de winnaar van de Mooiste Kaastoog 2021 in de categorie buurtsupers. Ze werden op 5 augustus gelauwerd. De wedstrijd is een onderdeel van de Beste Versspecialist 2021 en is een initiatief van VLAM om versverantwoordelijken te belonen voor hun dagelijkse inspanningen om Kazen van bij ons in de kijker te zetten. Alle zelfstandige buurtsupers konden deelnemen.

Lees Meer  

Een lekker lokaal geteelde groente om, op oneindig verschillende manieren bereid, de hele zomer lang van te smullen.

Lees Meer