Nieuws


Wat je klanten kopen wordt ongeveer voor de helft bepaald in de winkel zelf. Klanten laten zich grotendeels leiden door wat ze zien. Een aantrekkelijke productpresentatie zal je klanten aanzetten om meer te kopen dan ze van plan waren.

Lees Meer

Een website is een relatief goedkope én efficiënte manier om je klanten te informeren en je producten en diensten aan een breed publiek voor te stellen. 24 uur op 24 uur! Een onmisbaar onderdeel in je communicatie.

Lees Meer

De eerste erkenningsronde van Vlaamse streekproducten in 2019 levert vijf producenten het Vlaams erkenningslabel STREEKPRODUCT.BE op.

Lees Meer

Verse kruiden, een onmisbare smaakmaker en decoratieve ster in jouw gerechten.

Lees Meer

Overzicht van alle activiteiten in 2019

Lees Meer

Februari en maart is het topseizoen van deze delicatesse. Laat je dus zeker inspireren voor heerlijke recepten.

Lees Meer

Tijdens deze donkere wintermaanden, komt het er op aan je zaak zo gezellig mogelijk te maken. Flamboyante kamerplanten zoals de Gentse azalea – en ook vele andere – zijn een echte remedie tegen de winterblues.

Lees Meer

Tips voor een succesvol gesprek met uw personeel: Het is wel duidelijk dat de plaats die uw personeel inneemt in uw zaak, belangrijk is voor het succes van uw zaak. Een grote betrokkenheid is cruciaal en daarom overlegt u best regelmatig met hen.

Lees Meer

Tips om uw personeel goed op te leiden: Wat is belangrijk voor uw klant en hoe speelt uw personeel daar het beste op in? Ontdek in enkele tips hoe u uw personeel met uw klant leert omgaan, zodat deze tevreden naar huis keert.

Lees Meer

Een doordachte aanwervingsprocedure: Een goede verkoopster/verkoper is een gastvrouw/-heer die uw klanten helpt en die vervolgens inpikt op de signalen die de klant geeft. Goed opgeleid personeel zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat.

Lees Meer

Het visvlees van de rode poon is vast van structuur, heeft een diepe smaak en blijft mooi sappig. Het is een echte alleskunner.

Lees Meer

Twee slasoorten die perfect passen in een winters slaatje. Ze zijn het hele jaar verkrijgbaar, doch het meest in trek tijdens de wintermaanden

Lees Meer