Tomaten zijn goed ingeburgerd in onze eetcultuur. Je hebt ze intussen in verschillende maten, smaken en kleuren. En de bereidingswijzen zijn eindeloos.
Lees MeerStrijd met jouw zaak om de titel van Mooiste Kaastoog, Mooiste Vleestoog of Groentevakman 2021 en maak kans op heel wat mooie prijzen en media-aandacht voor je zaak.
Lees MeerValentijn komt er aan en de liefde gaat meer dan ooit door de maag. Verras je klanten met romantische recepten.
Lees MeerBen je een gepassioneerd bio-ondernemer? Werk je vernieuwend, heb je oog voor innovatie en is duurzaamheid jouw ding? Dan ben jij misschien wel de geknipte bioambassadeur om de BIOVLAM 2021 in de wacht te slepen.
Lees MeerKnolselder is een pittige groente met een kruidige smaak. De groente wordt steeds populairder. Knolselder is namelijk gemakkelijk te bereiden en de mogelijkheden zijn eindeloos.
Lees MeerWitloof, dé groente van bij ons waar we terecht fier op mogen zijn. Bovendien zijn de bereidingsmogelijkheden eindeloos: gestoofd, rauw, in een salade, in soep, in de oven, in de tajine, in een risotto, in een wrap, witlooftaartjes, witloofkroketjes …
Lees MeerVan woensdag 27 januari tot en met woensdag 3 februari 2021 organiseert VLAM, onder de koepel Lekker van bij ons, opnieuw de Week van het Konijn. Met de actie wil VLAM consumenten inspireren met de veelzijdigheid van dit mager, smaakvol stukje vlees en hen sensibiliseren om hierbij voor parkkonijn van eigen bodem te kiezen.
Lees MeerDe Week van de Tulp is een geweldige opportuniteit om je klant te laten weten dat ook in jouw zaak deze prachtige voorjaarsbloeiers te verkrijgen zijn.
Lees MeerOntdek de VLAM promotiecampagnes van 2021 en hoe en wanneer ze in de media verschijnen. Laat je inspireren en maak gebruik van het gratis promotiemateriaal voor jouw zaak.
Lees MeerHoe zet jouw zaak deze Belgische trots in de kijker?
Lees Meer