We ontwikkelden speciaal voor jou een nieuwe site voor ondernemers.

Lees Meer  

Op zondag 8 en maandag 9 mei verwelkomt de biosector van VLAM jou op 2 boeiende events tijdens BioXpo.

Lees Meer  

De asperges doen hun intrede en dat betekent lente. Van april tot juni is het volop genieten van deze heerlijke groente. Ze zijn rijk aan voedingsvezels en vitamine C. Ideaal om de winter uit onze lijven te jagen en ons klaar te stomen voor het volgende seizoen.

Lees Meer  

Zoete aardappel heeft een lekkere zoete smaak en past perfect in zowel zoete als hartige gerechten.

Lees Meer  

Welk gerecht met konijn zet jij op de menukaart?

Lees Meer  

De mogelijkheden van witloof zijn onvoldoende gekend bij de jongere generatie. Vernieuwende recepten zoals witloofkroketjes, witloofpizza of witlooftaco kunnen helpen om hen te overtuigen voor witloof te kiezen.

Lees Meer  

Aardpeer is een knolletje met een zoete, lichte nootachtige smaak. Een groente die een verrassende toets geeft aan je gerechten.

Lees Meer  

Een verrassend veelzijdige, topgroente van bij ons, ideaal voor jouw winterse menukaart.

Lees Meer  

Gedurende het hele jaar zijn onze Belgische vissers op zee om ons de heerlijkste vissen aan te bieden. De toppers van het winterseizoen 2021 zijn steenbolk, sint-jacobsschelp en zeeduivel.

Lees Meer  

Een knol met een lekkere zoete smaak die past in zowel zoete als hartige gerechten.

Lees Meer  

Voor de negende keer vond er een competitie plaats tussen gemengde teams van leerlingen van verschillende hotel- en toerismescholen verenigd in het Belgische netwerk AEHT Belgium. Tijdens de wedstrijd presenteerden de leerlingen overheerlijke gerechten met lekkers van bij ons.

Lees Meer