Nieuws


De meest bekende aubergine is de grote paarse, ovaalvormige variant. Er bestaan ook witte, gele en zelfs paarswit gestreepte exemplaren. In welk jasje ook, ze brengen sowieso kleur in uw gerechten!

Lees Meer

De weg die je klant aflegt in je winkel heeft veel invloed op zijn koopgedrag. Het resultaat van een goed doordachte winkelroute is een loyalere klant die meer koopt!

Lees Meer

Met deze 13 tips voor je interieur, creëer je een geslaagde beleving voor jouw gasten. En dat betekent gegarandeerd een tweede bezoek aan jouw zaak!

Lees Meer

Vier Vlaamse traditionele streekproducten krijgen Vlaams erkenningslabel STREEKPRODUCT.BE.

Lees Meer

Consumenten zijn steeds meer op zoek naar lokale producten en bereidingen die met lokale producten zijn vervaardigd. Een mooie opportuniteit voor alle ondernemers die met verse voeding werken.

Lees Meer

De hondshaai smaakt met zijn stevig vlees uitzonderlijk lekker en kan op verschillende manieren bereid worden.

Lees Meer

Belgische tomaten zijn er in alle vormen, kleuren, maten en gewichten. Met zo’n groot aanbod, is er een tomaat voor elke bereiding.

Lees Meer

Baat jij een zelfstandige supermarkt, speciaalzaak of marktkraam uit? Strijd dan mee om de titel van de Mooiste Kaastoog, de Mooiste Vleestoog of Groentevakman van 2019 en ga lopen met de eer én mooie prijzen!

Lees Meer

Zeebarbeel laat zich toe op verschillende manieren te bereiden zoals gebakken in de pan, gegrild op de barbecue, als tartaar en zelfs ongegut: de lever is een echte smaakbom.

Lees Meer

Sla van bij ons vindt u in alle vormen en kleuren. Tal van variëteiten die vlot doorheen het jaar verkrijgbaar zijn.

Lees Meer

Wat je klanten kopen wordt ongeveer voor de helft bepaald in de winkel zelf. Klanten laten zich grotendeels leiden door wat ze zien. Een aantrekkelijke productpresentatie zal je klanten aanzetten om meer te kopen dan ze van plan waren.

Lees Meer

Een website is een relatief goedkope én efficiënte manier om je klanten te informeren en je producten en diensten aan een breed publiek voor te stellen. 24 uur op 24 uur! Een onmisbaar onderdeel in je communicatie.

Lees Meer