Nieuws


  • 21/01/2020 10:03

VLAM, onder de noemer van Lekker van bij ons, organiseert van 29 januari tot 5 februari de Week van het Konijn. Profiteer mee van de media-aandacht en zet konijn in jouw zaak in de kijker!

Lees Meer
  • 15/01/2020 15:38

Een groente met pittige, kruidige smaak die op verschillende manieren kan bereid worden. Dat is knolkelder, de groente van de maand februari!

Lees Meer
  • 06/01/2020 11:28

Producten van bij ons genieten van heel wat media-aandacht. Door met je zaak in te spelen op deze campagnes, profiteer je gratis mee van de aandacht! Ontdek de jaarkalender voor 2020.

Lees Meer
  • 20/12/2019 13:54

Laat je inspireren door onze vissen van het seizoen kalender, om meer vis van bij ons in de kijker te zetten op de menukaart of op het winkelpunt.

Lees Meer
  • 20/12/2019 13:14

Ontdek boerenkool, een echte herfst- en wintergroente!

Lees Meer
  • 20/12/2019 10:28

Kazen van bij ons zijn heerlijke, lokale producten met zeer uiteenlopende karakters. Door hun lokale karakter en uiteenlopende smakenpallet raken klanten er steeds meer door gecharmeerd en men kan er culinair heel wat kanten mee uit.

Lees Meer
  • 18/12/2019 11:38

Laat je inspireren door onze groente van de maand kalender om vaker lokale, seizoensgroenten op de kaart te zetten of in de kijker op het winkelpunt.

Lees Meer
  • 18/12/2019 08:57

Omdat voedselverspilling een belangrijk aandachtspunt is binnen de sector, werd een battle georganiseerd tussen vier Jong Keukengeweldchefs. VLAM daagde chefs Francesca Sterckx (Mistinguett), Stijn Audenaert (Vos), Bart Gils (Signatuur) en Davy Devlieghere (Bistro Julien) uit om meer te doen met varkensvlees.

Lees Meer
  • 16/12/2019 10:31

Jan Audenaert van restaurant d’Oude Pastorie in Lochristi maakte het lekkerste en origineelste gerecht klaar met wijting, de Vis van het Jaar 2019, op de Nationale Horecawedstrijd op 18 november in de demonstratiekeuken van Horeca Expo in Gent.

Lees Meer
  • 10/12/2019 14:40

Verse seizoensproducten van bij ons vallen steeds meer in de smaak. Met de Lekkervanbijons stand op Horeca Expo wilde VLAM de horecaprofessional inspireren om meer aan de slag te gaan met lokale producten.

Lees Meer
  • 01/12/2019 13:00

Kazen van bij ons zijn heerlijke, lokale producten met een uitgebreid smakenpallet! VLAM inspireerde tientallen horecaprofessionals tijdens een exclusief inspiratie-event.

Lees Meer
  • 14/11/2019 16:26

Ontdek wie Jong Keukengeweld Bart Gils is en met welk varkensvlees gerecht hij zal verbluffen tijdens de battle.

Lees Meer