Nieuws


Onbekend is onbemind, ook bij uw producten. Heeft u iets nieuws in uw aanbod? Laat klanten proeven, zo geeft u ze essentiële informatie mee: de smaak.

Lees Meer

Tussen oktober en november is de aanvoer van Noordzeekrabben het grootst en de kwaliteit het beste. Niet te verwonderen dat deze lekkernij vaak op de feesttafel terecht komt!

Lees Meer

Prei is een veelzijdige groente die stevig is ingebed in de Belgische keuken. Een toegankelijke groente met veel mogelijkheden!

Lees Meer

Op woensdag 21 november 2018 daagt VLAM drie chefs van jong keukengeweld uit voor een battle onder leiding van Piet Huysentruyt. Volg de battle live op Horeca Expo.

Lees Meer

De Week van Steak-friet zet deze klassieker van bij ons in de kijker. Grijp deze kans, doe mee in uw zaak en verras uw klanten op een lekkere steak-friet.

Lees Meer

Aardappelen zijn verweven met onze eetcultuur. Wij serveren u enkele creatieve bereidingen, want vanaf nu mag iedere horecazaak aardappelen serveren.

Lees Meer

De aardpeer is, je raadt het nooit, familie van de zonnebloem. Je komt ze ook tegen onder de naam topinamboer of Jeruzalem-artisjok.

Lees Meer

Rode Poon behoort tot de orde van de schorpioenvisachtigen. Het visvlees is vast van structuur en blijft mooi sappig. Rode Poon is een echte smaakmaker!

Lees Meer

Pladijs is het hele jaar beschikbaar en op zijn best tussen juni en oktober. Het is een veelzijdige vis in bereidingen met fijn, stevig en mals visvlees.

Lees Meer

Venkel is gekend voor zijn frisse anijsachtige smaak. Het jonge groen wordt soms gebruikt als garnering of als kruiden in salades en vissoepen.

Lees Meer

Bijna al het vers dat Belgische supermarkten verkopen, is afkomstig van lokale leveranciers. Ook in groenten en fruit kiezen ze overwegend voor korte keten.

Lees Meer

Wijting behoort tot de orde van de kabeljauwachtigen. De beste wijting koop je van juli tot en met februari. Het visvlees is mager en licht verteerbaar.

Lees Meer