Nieuws


Het visvlees van de rode poon is vast van structuur, heeft een diepe smaak en blijft mooi sappig. Het is een echte alleskunner.

Lees Meer

Twee slasoorten die perfect passen in een winters slaatje. Ze zijn het hele jaar verkrijgbaar, doch het meest in trek tijdens de wintermaanden

Lees Meer

VLAM voert in de week vanaf 30 januari extra promotie voor konijn, met o.a. een radiospot en online communicatie allerhande. Profiteer dus mee van de media-aandacht en serveer ook uw lekkerste konijnrecept.

Lees Meer

Onze loftrompet schalt dit jaar voor de wijting. Op 14 januari maakte VLAM immers bekend dat dit de vis van het jaar 2019 is.

Lees Meer

Deze veelzijdige groente leent zich tot verschillende bereidingen, want ze is zowel rauw, gekookt, geroerbakt, gestoofd als zelfs gesmoord lekker.

Lees Meer

Zes minuten, dat is de gemiddelde tijd dat uw klant wil wachten. Het is niet lang, toch is dat precies de tijd die u heeft om uw klant te houden.

Lees Meer

Wijting is mager en licht verteerbaar. Het visvlees heeft een zachte structuur en valt makkelijk uit elkaar bij de bereiding. Daarom is wijting aan te bevelen als filet mét vel.

Lees Meer

Steak-tartaar is een oerklassieker die heel wat ruimte laat voor een creatieve toets. Dat bleek ook tijdens de battle die VLAM op Horeca Expo organiseerde.

Lees Meer

De komende maanden zijn hoogdagen voor uw zaak. Van Halloween tot Driekoningen is het immers continu feest bij uw klanten. Het is dus alle hens aan dek!

Lees Meer

Tongschar is ook gekend als melktong, wegens het witte visvlees. De vis behoort tot de platvissen en heeft diverse mogelijkheden in de keuken.

Lees Meer

De kolenfamilie is groot. Met de winter voor de deur zijn de lekkere winterkolen dé toppers van het seizoen: rode en witte kool, savooikool en spruitjes.

Lees Meer

Onbekend is onbemind, ook bij uw producten. Heeft u iets nieuws in uw aanbod? Laat klanten proeven, zo geeft u ze essentiële informatie mee: de smaak.

Lees Meer