Welk gerecht met konijn zet jij op de menukaart?

Lees Meer  

De mogelijkheden van witloof zijn onvoldoende gekend bij de jongere generatie. Vernieuwende recepten zoals witloofkroketjes, witloofpizza of witlooftaco kunnen helpen om hen te overtuigen voor witloof te kiezen.

Lees Meer  

Horeca West-Vlaanderen organiseert een culinaire wedstrijd met als doel de streekgebonden producten en gerechten te promoten. Het gebruik van Rog als vis van het jaar en kalfsvlees zijn een voorwaarde die gesteld wordt in het wedstrijdreglement.

Lees Meer  

Aardpeer is een knolletje met een zoete, lichte nootachtige smaak. Een groente die een verrassende toets geeft aan je gerechten.

Lees Meer  

Een verrassend veelzijdige, topgroente van bij ons, ideaal voor jouw winterse menukaart.

Lees Meer  

Gedurende het hele jaar zijn onze Belgische vissers op zee om ons de heerlijkste vissen aan te bieden. De toppers van het winterseizoen 2021 zijn steenbolk, sint-jacobsschelp en zeeduivel.

Lees Meer  

Een knol met een lekkere zoete smaak die past in zowel zoete als hartige gerechten.

Lees Meer  

Voor de negende keer vond er een competitie plaats tussen gemengde teams van leerlingen van verschillende hotel- en toerismescholen verenigd in het Belgische netwerk AEHT Belgium. Tijdens de wedstrijd presenteerden de leerlingen overheerlijke gerechten met lekkers van bij ons.

Lees Meer  

La vie est belle wint de allereerste BioVLAM voor innovatie in eiwitrijke, vegetarische maaltijden.

Lees Meer  

Laat jouw klanten kennismaken met deze vrij ongekende doch heerlijke groente!

Lees Meer  

Van 8 tot en met 15 oktober 2021 zet VLAM voor de vijfde keer op rij deze Belgische klassieker in de kijker tijdens de Week van de Steak-friet.

Lees Meer