Ontdek boerenkool, een echte herfst- en wintergroente!

Lees Meer  

Kazen van bij ons zijn heerlijke, lokale producten met zeer uiteenlopende karakters. Door hun lokale karakter en uiteenlopende smakenpallet raken klanten er steeds meer door gecharmeerd en men kan er culinair heel wat kanten mee uit.

Lees Meer  

Laat je inspireren door onze groente van de maand kalender om vaker lokale, seizoensgroenten op de kaart te zetten of in de kijker op het winkelpunt.

Lees Meer  

Omdat voedselverspilling een belangrijk aandachtspunt is binnen de sector, werd een battle georganiseerd tussen vier Jong Keukengeweldchefs. VLAM daagde chefs Francesca Sterckx (Mistinguett), Stijn Audenaert (Vos), Bart Gils (Signatuur) en Davy Devlieghere (Bistro Julien) uit om meer te doen met varkensvlees.

Lees Meer  

Jan Audenaert van restaurant d’Oude Pastorie in Lochristi maakte het lekkerste en origineelste gerecht klaar met wijting, de Vis van het Jaar 2019, op de Nationale Horecawedstrijd op 18 november in de demonstratiekeuken van Horeca Expo in Gent.

Lees Meer  

Verse seizoensproducten van bij ons vallen steeds meer in de smaak. Met de Lekkervanbijons stand op Horeca Expo wilde VLAM de horecaprofessional inspireren om meer aan de slag te gaan met lokale producten.

Lees Meer  

Kazen van bij ons zijn heerlijke, lokale producten met een uitgebreid smakenpallet! VLAM inspireerde tientallen horecaprofessionals tijdens een exclusief inspiratie-event.

Lees Meer  

Ontdek wie Jong Keukengeweld Bart Gils is en met welk varkensvlees gerecht hij zal verbluffen tijdens de battle.

Lees Meer  

Ontdek wie Jong Keukengeweld Stijn Audenaert is en met welk varkensvlees gerecht hij zal verbluffen tijdens de battle.

Lees Meer  

Ontdek wie Jong Keukengeweld Francesca Sterckx is en met welk gerecht zij zal verbluffen tijdens de battle op woensdag 20 november!

Lees Meer  

Ontdek wie Jong Keukengeweld Davy Devlieghere is en met welk varkensvlees gerecht hij zal verbluffen tijdens de battle.

Lees Meer  

Korte gaartijden en heel wat culinaire mogelijkheden met de tongschar.

Lees Meer