De finalisten van de horecawedstrijd Viskok van het jaar 2020 zijn bekend. Op maandag 18/11 nemen ze het live tegen elkaar op tijdens Horeca Expo!

Lees Meer  

Knolgewassen, dat is een gevarieerd aanbod aan heerlijke groenten met vaak uitgesproken smaak.

Lees Meer  

Voor de derde keer op rij organiseert VLAM samen met de Waalse collega’s van Apaq-W de Week van de steak-friet. We maken er dit jaar nog een groter event van. Noteer dus alvast de Week van de Steak-friet in uw agenda en maak er samen met ons opnieuw een feest van!

Lees Meer  

VLAM wenst alle winnaars van de horecawedstrijd van Week van de steak-friet een dikke proficiat!

Lees Meer  

Voor elk seizoen bestaat er een pompoen die je kan verwerken in je gerechten, want er bestaan wel tientallen pompoensoorten!

Lees Meer  

Ken je een lekker recept voor pijlinktvis? Probeer het dan ook zeker uit met zeekat!

Lees Meer  

Om de verkoop in jouw zaak extra te boosten, deelde Versondernemer.be wekelijks nuttige zomertips met jou op Facebook. Deze nuttige tips kan je ook de rest van het jaar toepassen!

Lees Meer  

De heek is een lekker visje met zacht visvlees. Deze vis is een uitstekend en duurzaam alternatief voor jouw gerechten met kabeljauw.

Lees Meer  

Leer de andijvie kennen. Deze groente met sterke pittige, licht bittere smaak kan zowel warm als koud bereid worden en is rijk aan voedingsvezels.

Lees Meer  

The battle is on: VLAM daagt vier chefs van Jong Keukengeweld uit om meer te doen met varkensvlees.

Lees Meer  

Een veelzijdig visje dat zich laat bereiden op verschillende manieren. Bovendien heerlijk wanneer krokant gebakken op vel!

Lees Meer  

Ontdek de courgette! Deze groente met milde smaak, rijk aan voedingsvezels en een goede bron van foliumzuur en vitamine C geeft een mediterrane twist aan al jouw gerechten.

Lees Meer