Belgische tomaten zijn er in alle vormen, kleuren, maten en gewichten. Met zo’n groot aanbod, is er een tomaat voor elke bereiding.

Lees Meer  

Baat jij een zelfstandige supermarkt, speciaalzaak of marktkraam uit? Strijd dan mee om de titel van de Mooiste Kaastoog, de Mooiste Vleestoog of Groentevakman van 2019 en ga lopen met de eer én mooie prijzen!

Lees Meer  

Zeebarbeel laat zich toe op verschillende manieren te bereiden zoals gebakken in de pan, gegrild op de barbecue, als tartaar en zelfs ongegut: de lever is een echte smaakbom.

Lees Meer  

Sla van bij ons vindt u in alle vormen en kleuren. Tal van variëteiten die vlot doorheen het jaar verkrijgbaar zijn.

Lees Meer  

Wat je klanten kopen wordt ongeveer voor de helft bepaald in de winkel zelf. Klanten laten zich grotendeels leiden door wat ze zien. Een aantrekkelijke productpresentatie zal je klanten aanzetten om meer te kopen dan ze van plan waren.

Lees Meer  

Een website is een relatief goedkope én efficiënte manier om je klanten te informeren en je producten en diensten aan een breed publiek voor te stellen. 24 uur op 24 uur! Een onmisbaar onderdeel in je communicatie.

Lees Meer  

De eerste erkenningsronde van Vlaamse streekproducten in 2019 levert vijf producenten het Vlaams erkenningslabel STREEKPRODUCT.BE op.

Lees Meer  

Verse kruiden, een onmisbare smaakmaker en decoratieve ster in jouw gerechten.

Lees Meer  

Overzicht van alle activiteiten in 2019

Lees Meer  

Februari en maart is het topseizoen van deze delicatesse. Laat je dus zeker inspireren voor heerlijke recepten.

Lees Meer  

Tijdens deze donkere wintermaanden, komt het er op aan je zaak zo gezellig mogelijk te maken. Flamboyante kamerplanten zoals de Gentse azalea – en ook vele andere – zijn een echte remedie tegen de winterblues.

Lees Meer  

Tips voor een succesvol gesprek met uw personeel: Het is wel duidelijk dat de plaats die uw personeel inneemt in uw zaak, belangrijk is voor het succes van uw zaak. Een grote betrokkenheid is cruciaal en daarom overlegt u best regelmatig met hen.

Lees Meer