Tips om uw personeel goed op te leiden: Wat is belangrijk voor uw klant en hoe speelt uw personeel daar het beste op in? Ontdek in enkele tips hoe u uw personeel met uw klant leert omgaan, zodat deze tevreden naar huis keert.

Lees Meer  

Een doordachte aanwervingsprocedure: Een goede verkoopster/verkoper is een gastvrouw/-heer die uw klanten helpt en die vervolgens inpikt op de signalen die de klant geeft. Goed opgeleid personeel zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat.

Lees Meer  

Het visvlees van de rode poon is vast van structuur, heeft een diepe smaak en blijft mooi sappig. Het is een echte alleskunner.

Lees Meer  

Twee slasoorten die perfect passen in een winters slaatje. Ze zijn het hele jaar verkrijgbaar, doch het meest in trek tijdens de wintermaanden

Lees Meer  

VLAM voert in de week vanaf 30 januari extra promotie voor konijn, met o.a. een radiospot en online communicatie allerhande. Profiteer dus mee van de media-aandacht en serveer ook uw lekkerste konijnrecept.

Lees Meer  

Onze loftrompet schalt dit jaar voor de wijting. Op 14 januari maakte VLAM immers bekend dat dit de vis van het jaar 2019 is.

Lees Meer  

Deze veelzijdige groente leent zich tot verschillende bereidingen, want ze is zowel rauw, gekookt, geroerbakt, gestoofd als zelfs gesmoord lekker.

Lees Meer  

Zes minuten, dat is de gemiddelde tijd dat uw klant wil wachten. Het is niet lang, toch is dat precies de tijd die u heeft om uw klant te houden.

Lees Meer  

Wijting is mager en licht verteerbaar. Het visvlees heeft een zachte structuur en valt makkelijk uit elkaar bij de bereiding. Daarom is wijting aan te bevelen als filet mét vel.

Lees Meer  

Steak-tartaar is een oerklassieker die heel wat ruimte laat voor een creatieve toets. Dat bleek ook tijdens de battle die VLAM op Horeca Expo organiseerde.

Lees Meer  

De komende maanden zijn hoogdagen voor uw zaak. Van Halloween tot Driekoningen is het immers continu feest bij uw klanten. Het is dus alle hens aan dek!

Lees Meer  

Tongschar is ook gekend als melktong, wegens het witte visvlees. De vis behoort tot de platvissen en heeft diverse mogelijkheden in de keuken.

Lees Meer