De consument koopt verse voeding in de eerste plaats op basis van zijn eigen zintuigen en op basis van de prijs-kwaliteit en de houdbaarheid van de producten.

Lees Meer  

Horeca- of detailzaken leveren een dosis culinair of geestrijk geluk voor hun klanten. Naast een degelijk concept met goede producten, is ook de inrichting van je zaak van cruciaal belang. Hierin kunnen goed geplaatste kamerplanten ondersteunend werken.

Lees Meer  

Water drinken is belangrijk en draagt bij tot een gezonde levensstijl. Voeg er een smaakje aan toe en zorg voor extra beleving in je zaak. Het vraagt niet veel werk. Gewoon een grote karaf vullen met water en vervolgens groenten en fruit toevoegen.

Lees Meer  

Uit onderzoek blijkt welke verse voedingsproducten het meest werden gegeten en waar ze werden gegeten. Een overzicht.

Lees Meer  

Elk jaar kiest VLAM samen met de visserijsector een vis van het jaar, nu al voor de 30ste keer! Met de zeeduivel werd dit jaar gekozen voor een stevige vis met fijne smaak.

Lees Meer