Een op-en-top zomerse groente met een anijsachtige smaak. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek ze in dit artikel.

Lees Meer  

De vleeswarenproducenten waren de afgelopen maanden actief om een dossier in te dienen: vijf nieuwe vleesdossiers kwamen bij de beoordelingscommissie. Verder was er nog een dossier van rauwmelkse geitenkaas en twee dossiers van erkende visproducten waarvan de productie opnieuw opgenomen wordt.

Lees Meer  

Ben jij al ingeschreven voor het digitaal netwerk- en speeddate-event Bio2Bio van BioForum? Je hebt daarvoor nog enkele dagen de tijd! Dankzij de digitale speeddates ontmoet je op een snelle en makkelijke manier de juiste contacten uit de sector.

Lees Meer  

Aubergine is veelzijdiger dan je denkt. De groente is rijk aan vezels en heeft een aparte smaak en textuur.

Lees Meer  

Het jaar rond zijn onze Belgische vissers op zee om ons de heerlijkste vissen aan te bieden. De toppers van het zomerseizoen 2021 zijn pladijs, zeetong en langoustine.

Lees Meer  

Ondersteun de EK-actie van VLAM in jouw zaak met gratis digitaal promomateriaal, inspireer zo je klanten met heerlijke én snelle hapjes met lokaal rund-, varkensvlees en kip in de hoofdrol én profiteer bovendien van de gratis media-aandacht.

Lees Meer  

Van maandag 24 tot zondag 30 mei zetten we het stoofvlees in de kijker. Zet met jouw zaak deze actie volop in de kijker en profiteer mee van de media-aandacht!

Lees Meer  

Het is letterlijk komkommertijd. De oogst is volop aan de gang. Komkommer is een perfecte groente voor elk moment van de dag en vraagt niet veel werk.

Lees Meer  

Onze Belgische vissers vissen het jaar rond. Ook in de lente zijn er heerlijke vissen ter beschikking. Lekker lentevissen zijn Rog, Rode Poon en Hondshaai.

Lees Meer  

Jummi lanceert in samenwerking met de Landsbond der beenhouwers een maaltijdconcept dat de nadruk legt op lokale producten gekocht bij lokale handelaars.

Lees Meer  

Tomaten zijn goed ingeburgerd in onze eetcultuur. Je hebt ze intussen in verschillende maten, smaken en kleuren. En de bereidingswijzen zijn eindeloos.

Lees Meer  

Strijd met jouw zaak om de titel van Mooiste Kaastoog, Mooiste Vleestoog of Groentevakman 2021 en maak kans op heel wat mooie prijzen en media-aandacht voor je zaak.

Lees Meer