Valentijn komt er aan en de liefde gaat meer dan ooit door de maag. Verras je klanten met romantische recepten.

Lees Meer  

Ben je een gepassioneerd bio-ondernemer? Werk je vernieuwend, heb je oog voor innovatie en is duurzaamheid jouw ding? Dan ben jij misschien wel de geknipte bioambassadeur om de BIOVLAM 2021 in de wacht te slepen.

Lees Meer  

Knolselder is een pittige groente met een kruidige smaak. De groente wordt steeds populairder. Knolselder is namelijk gemakkelijk te bereiden en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Lees Meer  

Witloof, dé groente van bij ons waar we terecht fier op mogen zijn. Bovendien zijn de bereidingsmogelijkheden eindeloos: gestoofd, rauw, in een salade, in soep, in de oven, in de tajine, in een risotto, in een wrap, witlooftaartjes, witloofkroketjes …

Lees Meer  

Van woensdag 27 januari tot en met woensdag 3 februari 2021 organiseert VLAM, onder de koepel Lekker van bij ons, opnieuw de Week van het Konijn. Met de actie wil VLAM consumenten inspireren met de veelzijdigheid van dit mager, smaakvol stukje vlees en hen sensibiliseren om hierbij voor parkkonijn van eigen bodem te kiezen.

Lees Meer  

De Week van de Tulp is een geweldige opportuniteit om je klant te laten weten dat ook in jouw zaak deze prachtige voorjaarsbloeiers te verkrijgen zijn.

Lees Meer  

Ontdek de VLAM promotiecampagnes van 2021 en hoe en wanneer ze in de media verschijnen. Laat je inspireren en maak gebruik van het gratis promotiemateriaal voor jouw zaak.

Lees Meer  

Hoe zet jouw zaak deze Belgische trots in de kijker?

Lees Meer  

Geniet van een knusse Kerst en een verdiend gezond 2021.

Lees Meer  

De vijf Vlaamse chefs die in het najaar een recept ontwikkelden met streekproducten zetten voor de feestdagen streekproducten en lokale producten op hun take-away kaart.

Lees Meer  

Koken met het beste van hier, dat betekent variatie op het ritme van de seizoenen, waarbij je kan rekenen op producten van topkwaliteit. Ontdek het feestmenu met lokale toppers van topchef Bart Desmidt.

Lees Meer