Maak hierbij de bewuste keuze om lokale, duurzame en diervriendelijk geproduceerde eieren in de kijker te zetten.

Lees Meer  

De nieuwe Kazen van bij ons campagne betekent ook voor jouw zaak weer mooie opportuniteiten om je kaasassortiment in de kijker te zetten!

Lees Meer  

Pladijs werd dit jaar verkozen tot Vis van het jaar 2020 door VLAM en de visserij- en aquacultuursector.

Lees Meer  

Ook in 2020 is VLAM opnieuw trotse partner van de Bouwen aan een Superbuurt campagne.

Lees Meer  

Laat je inspireren door deze vissen van het herfstseizoen.

Lees Meer  

Vlaanderen smaakt en dat hebben chefs meer dan ooit begrepen: een streekproduct verwerken in een gerecht kan een meerwaarde betekenen voor je zaak.

Lees Meer  

Oktober is een topmaand voor de pompoen. Er bestaan tientallen pompoensoorten in alle kleuren en vormen die, afhankelijk van de houdbaarheid, worden opgedeeld in zomer- en winterpompoenen.

Lees Meer  

De zomermaanden zijn topmaanden voor de venkel. Deze groente staat bekend om zijn typische frisse, anijsachtige smaak die door verhitting zachter wordt.

Lees Meer  

Met de nieuwe 'Alles over bio' campagne profiteer jij mee van de publiciteit voor jouw bio-assortiment.

Lees Meer  

Ter inspiratie van de kazen op jouw zomermenu vroegen we enkele suggesties aan kaasmeester Ann Keymeulen, zaakvoerder van l’Art du Fromage.

Lees Meer  

Dit jaar bekronen VLAM, Flandria, Boerenbond en Buurtsuper.be jullie allemaal tot Groentevakman van het jaar! Want jullie mogen terecht fier zijn op de dagelijkse inspanningen die jullie leveren om verse groenten en fruit van bij ons in de kijker te zetten.

Lees Meer