Door de angst voor besmetting wordt er minder vaak gewinkeld. Consumenten die in normale tijden meerdere keren per week hun boodschappen deden, beperken dit nu eerder tot 1 keer per week of schakelen familie of buren in.

Lees Meer  

Jouw werknemers verdienen het om in de bloemetjes te worden gezet. Doe mee met de #flowerboostchallenge!

Lees Meer  

VLAM stelt zijn promotieprogramma voor varkensvlees bij als gevolg van de coronacrisis. In het artikel lees je de belangrijkste aanpassingen.

Lees Meer  

Registreer je via één van de verschillende initiatieven, zodat ook jouw zaak zichtbaar is op koopinjebuurt.be.

Lees Meer  

Laat het ons weten! Wij zetten jouw zaak gratis in de kijker op www.lekkervanbijons.be.

Lees Meer  

Ben je slager of heb je een speciaalzaak met vleestoog? Schrijf je in tot en met vrijdag 1 mei en maak kans op de titel van Mooiste Vleestoog 2020.

Lees Meer  

Heb je een horecazaak en wil je ook inkomsten genereren tijdens deze moeilijke periode? Meld je gratis aan!

Lees Meer  

Heeft jouw zaak een ruim assortiment lokale groenten en fruit en creëer je hiervoor graag extra zichtbaarheid?

Lees Meer  

Belgische tomaten zijn er in alle vormen, kleuren, maten en gewichten. Met zo’n groot aanbod is er een tomaat voor elke bereiding.

Lees Meer  

Inspireer je klanten met deze affiche om ook in deze tijden samen te genieten van een kwaliteitsvol stukje vlees van bij ons.

Lees Meer  

Asperges brengen de lente in huis! Deze groente met zachte smaak en heerlijk aroma zijn beperkt beschikbaar (april tot juni). De gelegenheid bij uitstek om je klanten een heerlijk gerecht met asperges voor te schotelen.

Lees Meer  

De toekomst van de horeca is verzekerd! Leerlingen uit acht Vlaamse hotelscholen toonden hun kunnen in zaal en keuken tijdens de nationale AEHT Cornet & Tourism Trophy.

Lees Meer