Inspireer je klanten met deze affiche om ook in deze tijden samen te genieten van een kwaliteitsvol stukje vlees van bij ons.

Lees Meer  

Asperges brengen de lente in huis! Deze groente met zachte smaak en heerlijk aroma zijn beperkt beschikbaar (april tot juni). De gelegenheid bij uitstek om je klanten een heerlijk gerecht met asperges voor te schotelen.

Lees Meer  

De toekomst van de horeca is verzekerd! Leerlingen uit acht Vlaamse hotelscholen toonden hun kunnen in zaal en keuken tijdens de nationale AEHT Cornet & Tourism Trophy.

Lees Meer  

Zet de lente volop in met deze heerlijke vissen van het seizoen!

Lees Meer  

Welke rol spelen merken in de versrayon? VLAM ging de dialoog aan met de consument en schakelde zijn panel in om nieuwe inzichten te verzamelen.

Lees Meer  

Zes producenten mogen voortaan het Vlaams erkenningslabel STREEKPRODUCT.be gebruiken op hun pas erkende producten. Proficiat!

Lees Meer  

Witloof, onze Belgische trots. Met deze groente met typische bittere smaak kan je heel wat kanten uit in de keuken.

Lees Meer  

Tijdens de jaarlijkse, nationale horecawedstrijd AEHT laten studenten van Vlaamse horeca- en toerismescholen het beste van zichzelf zien met het beste van bij ons.

Lees Meer  

VLAM, onder de noemer van Lekker van bij ons, organiseert van 29 januari tot 5 februari de Week van het Konijn. Profiteer mee van de media-aandacht en zet konijn in jouw zaak in de kijker!

Lees Meer  

Een groente met pittige, kruidige smaak die op verschillende manieren kan bereid worden. Dat is knolkelder, de groente van de maand februari!

Lees Meer  

Producten van bij ons genieten van heel wat media-aandacht. Door met je zaak in te spelen op deze campagnes, profiteer je gratis mee van de aandacht! Ontdek de jaarkalender voor 2020.

Lees Meer  

Laat je inspireren door onze vissen van het seizoen kalender, om meer vis van bij ons in de kijker te zetten op de menukaart of op het winkelpunt.

Lees Meer