Chefs zetten streekproducten op de kaart: Oost-Vlaanderen


Vijf Vlaamse chefs kregen de opdracht van VLAM (onder de koepel Lekker van bij ons) om een recept te ontwikkelen met een erkend streekproduct uit hun provincie. De chefs en de recepten worden door Het Laatste Nieuws vijf weken lang extra in de kijker gezet. Dat betekent meer dan een maand lang heerlijke recepten met een erkend streekproduct!

Laat je inspireren door de verrassende recepten van de chefs en hun verhalen om ook in jouw zaak producten uit de streek wat vaker op de kaart te zetten.

Als laatste Vlaamse provincie aan de beurt, maar zeker niet de minste komt Oost-Vlaanderen aan de beurt.


Oost-Vlaanderen


Sam Van Houcke probeert moderne en lichte varianten van Belgische biergerechten te bedenken, met Brouwerij Roman heeft hij speciale band. Ontdek de passie van Sam en Stefanie van Restaurant Maste.

>>Recept: gele bietjes met hoeveschapenkaas en Oudenaards bruinbier.