Chefs zetten streekproducten op de kaart: Vlaams-Brabant


Vijf Vlaamse chefs kregen de opdracht van VLAM (onder de koepel Lekker van bij ons) om een recept te ontwikkelen met een erkend streekproduct uit hun provincie. De chefs en de recepten worden door Het Laatste Nieuws vijf weken lang extra in de kijker gezet. Dat betekent meer dan een maand lang heerlijke recepten met erkend streekproduct!

Laat je inspireren door de verrassende recepten van de chefs en hun verhalen om ook in jouw zaak producten uit de streek wat vaker op de kaart te zetten.

Onze derde stop is Vlaams-Brabant.


Vlaams-Brabant

Puur, eerlijk en traag, daar gaan de smaakmakers van Vlaams-Brabant voor: Chef Simon Goyens en moserdmaker Paul Eraly aan het woord.

>>Recept: Hagelands hoevehoen met mosterd uit het Leuvense

"Ik geloof in de kracht van pure smaken. Een puur product is een vorm van dankbaarheid voor het eenvoudige, de natuur, het lokale."

- Paul Eraly, Mosterd De Ster

Chef Simon Goyens
Restaurant l'Oh
Ingrediënten
Hagelands hoevehoen met mosterd uit het Leuvense
Mosterd De SterMosterdzaadMosterdzaadMosterd uit het Leuvense