Chefs zetten streekproducten op de kaart: West-Vlaanderen


Vijf Vlaamse chefs kregen de opdracht van VLAM (onder de koepel Lekker van bij ons) om een recept te ontwikkelen met een erkend streekproduct uit hun provincie. De chefs en de recepten worden door Het Laatste Nieuws vijf weken lang extra in de kijker gezet. Dat betekent meer dan een maand lang heerlijke recepten met een erkend streekproduct!

Laat je inspireren door de verrassende recepten van de chefs en hun verhalen om ook in jouw zaak producten uit de streek wat vaker op de kaart te zetten.

Wat heeft West-Vlaanderen voor ons in petto?


West-Vlaanderen

Catch of the day gecombineerd met West-Vlaamse vleeswaren: Tom Vanhaecke en Karel Deschildre zien ene mooie samenwerking

>>Recept: Catch of the day met West-Vlaamse bloeiling


"Ik hou van lokale samenwerkingen omdat het echte wisselwerkingen zijn. Als we samenkomen kunnen we praten, proeven, zelfs suggesties geven."

- Tom Vanhaecke, chef van hotel-brasserie Le Bassin in Oostende.

Chef Tom VanhaeckeHotel-brasserie Le BassinIngrediëntenBereidingCatch of the day met bloeiling
Deschildre Streekproducten
Productie Bloeiling
Bloeiling klaar voor het koken
West-Vlaamse Bloeiling