Extra in de kijker: Rode poon en Sint-Jacobsschelp


Door de impact van de Brexit en een immense daling in de vraag van horeca naar verse vis vanwege de corona maatregelen, rekenen onze Belgische vissers in deze onzekere tijden eens te meer op onze steun om de visverkoop te stimuleren. 

Daarom hier graag nog eens de opportuniteiten die rode poon en sint-jakobsschelpen jou deze winter bieden. Deze vissoorten zijn op dit moment op hun best en kennen een hogere aanvoer. Bovendien maken jullie een duurzame, prijsvoordelige én lokale keuze door te kiezen voor vis gevangen door lokale vissers. 

Laat dit een inspiratie zijn om nog enkele quick wins te behalen in je take-away menu.

  • Valentijn komt er aan en de liefde gaat meer dan ooit door de maag. Verras je klanten met romantische recepten. Sint-jakobsschelpen geven alvast een extra luxueuze toets aan je Valentijnsmenu.
  • Onze studies wijzen uit dat Belgen wel regelmatig een visje lusten en ze eten dit vaker op restaurant dan thuis…

Ontdek meer bereidingstips over rode poon en sint-jakobsschelpen.