Zomerfruit van bij ons, dat zijn smaakbommetjes van eigen bodem!


De consument heeft onvoldoende zicht op welk fruit van eigen bodem is en in welke periode. Daarom zet VLAM het zomerfruit (aardbeien, kersen, blauwe bessen, frambozen …)  van bij ons in de kijker met de campagne “Denk aan Fons van fruit van bij ons.”.

De campagne heeft als opzet Vlaamse gezinnen de reflex bijbrengen om voor bessen, appelen en peren van eigen bodem te kiezen. Want fruit van bij ons is lokaal, kraakvers en écht lekker!

Vanaf 25 juni zal vijf weken lang de radiospot ‘Denk aan Fons, van fruit van bij ons.’ te horen zijn op MNM en StuBru.

Daarnaast biedt VLAM recepten en inspiratie met zomerfruit via zijn kookplatform lekkervanbijons.be: van makkelijke recepten met fruit tijdens een staycation tot verfrissende mock- en cocktails.

Door het assortiment zomerfruit van bij ons in jouw zaak in de kijker te zetten, profiteer je mee van de publiciteit waarin wij investeren! Om jou hierin te ondersteunen, ontwikkelden we speciaal voor jou heel wat materiaal zoals een affiche, videospot, instore radiospot...

Ontdek ook de andere fruitcampagnes en de handige seizoenskalender.

Op zoek naar extra ondersteuning of inspiratie om vers fruit van bij ons in jouw zaak in de kijker te zetten? Neem contact met ons op