Ben jij uitbater van een slagerij of speciaalzaak en heb je een ruim assortiment lokaal geproduceerd vlees? Slaag je erin om het vlees en de vleeswaren mooi te doen opvallen? Hecht je belang aan de creatieve inrichting van je vleestoog? Heb je oog voor topkwaliteit en winkelbeleving?

Dan maak jij kans om de titel van Mooiste Vleestoog 2020 te winnen. Schrijf je in tot en met vrijdag 1 mei en ga lopen met de eer én een mooie prijzenpot!

Waarom deze wedstrijd?

Dagelijks lever jij met je zaak inspanningen om verse, lokale producten in de kijker te zetten. Je hebt een passie voor producten van bij ons en je weet als geen ander dat een uitnodigende versrayon het beste lokmiddel is voor je zaak. Door producten van bij ons in de kijker te zetten, speel je bovendien in op de groeiende vraag naar lokale producten.

Om jou hiervoor te belonen en ter promotie van Belgisch rund- en varkensvlees, organiseert VLAM samen met de Landsbond dit jaar de Mooiste Vleestoog van het jaar.

 

Wie kan meedoen?

De wedstrijd staat open voor alle slagers en speciaalzaken met een vleestoog die trots zijn op hun vleesassortiment. Extra punten zijn weggelegd voor de rayons waarin producten creatief gepresenteerd worden, voor een klantvriendelijke bediening en voor rayonverantwoordelijken die uitblinken in productkennis.

 

Wat kan je winnen?

Bij deelname krijg je sowieso een individueel rapport van het bezoek van de mystery shoppers aan jouw winkelpunt. Als winnaar krijg je een cheque van €1.000 voor de aankoop van Belgisch rund‑ en varkensvlees, heel wat media-aandacht en nog andere leuke prijzen.

 

Hoe inschrijven?

Je kan je inschrijven tot en met vrijdag 1 mei. Na een eerste selectie op basis van de ontvangen kandidaturen volgt er een bezoek van mystery shoppers. Een jury bezoekt de finalisten en kiest de uiteindelijke winnaars. De prijs wordt feestelijk uitgereikt op jouw winkelpunt.

Meer info en voorwaarden op www.mooistevleestoog.be.