Ook voor de heropening van je zaak kies jij opnieuw voor kwaliteitsproducten. Zet daarom rundvlees van bij ons op de kaart. Belgisch rundvlees is niet alleen heerlijk smaakvol en mals, je serveert ermee ook een stukje vlees aan je klant dat streng werd gecontroleerd én een kortere afstand heeft afgelegd.

Na een onmiskenbaar uitdagende periode, mag onze Belgische horeca terug de deuren openen. Jij zet dan ook alles op alles om je klanten opnieuw heerlijke gerechten aan te bieden met de onmisbare stempel van jouw zaak. En ook zij kijken er naar uit om opnieuw te genieten van jouw culinaire creaties.

Het is voor jou dan ook een evidentie om ingrediënten van hoge kwaliteit te gebruiken. Reden te meer om ook smaakvol, mals Belgisch rundvlees te overwegen op je menukaart. Want kiezen voor vlees van bij ons is kiezen voor sappig, mals en kwalitatief vlees, geproduceerd door lokale ondernemers zoals jij.

Bovendien trek je hiermee ook de lokale kaart: je klant is steeds vaker op zoek naar producten van Belgische oorsprong, omwille van de smaak, kwaliteit en veiligheid, de beperkte voedselkilometers én het ondersteunen van de lokale economie. Je klant zal dit dus zeker weten appreciëren.


Varieer met rundvlees van bij ons

Het aanbod van rundvlees van bij ons is enorm gevarieerd. Er bestaat een uitgebreide keuze aan rassen met elk hun eigen smaak. Denk aan het roodbont ras uit het Kempische landschap, wiens vlees een diepe indruk maakt op het bord: mals, dieprood en met een volle smaak. Of onze nationale trots, het Belgisch witblauw: supermals, smaakvol vlees met weinig vet.

Smaak en kwaliteit hebben alvast alle rassen met elkaar gemeen. Want bijna nergens wordt rundvlees zo streng gecontroleerd en gesoigneerd als bij ons. Zowel op de wei, tijdens de bewerking als op het verkooppunt. En dat proef je. Ontdek alle rassenfiches.

Voor vragen over de beschikbaarheid van de rassen, kan je steeds terecht bij je slager, groothandel of rechtstreeks bij de boer.


Inspiratie voor elke keuken

Rundvlees van bij ons past in iedere keuken, in échte klassiekers zoals steak-friet of exotische gerechten zoals taco met schnitzel van kalfsvlees, pittige mayonaise en gepekelde rode ui. Ontdek deze en nog veel meer recepten met rundvlees van bij ons op Lekker van bij ons.

Ontdek meer over vlees van bij ons.

Op zoek naar extra ondersteuning of inspiratie om vers vlees van bij ons in jouw zaak in de kijker te zetten? Neem contact met ons op.