Jan Audenaert van d’Oude Pastorie verrast met Kazen van bij ons


20 Dec
20Dec

Kazen van bij ons zijn heerlijke, lokale producten met zeer uiteenlopende karakters. Door hun lokale karakter en uiteenlopende smakenpallet raken klanten er steeds meer door gecharmeerd en men kan er culinair heel wat kanten mee uit. 

Om horecaprofessionals te inspireren met de verrassende mogelijkheden van Kazen van bij ons, nodigde VLAM sterrenchef Jan Audenaert van d’Oude Pastorie uit om aan de slag te gaan met enkele kazen van eigen bodem.

Op dinsdag 19 november trakteerde sterrenchef Jan Audenaert van d’Oude Pastorie het publiek op verrassende gerechten met kazen van bij ons. Sabine Goethals als gastvrouw van dit event hielp te ontdekken waarom Kazen van bij ons een absolute must zijn op de menukaart. Plaats van afspraak was de demonstratiekeuken van Horeca Expo.

Jan toverde deze heerlijke gerechten op een bord met kazen van bij ons:

Bouquet des Moines, zadenrisotto en krokante kool
Brugge Dentelle, broccoletti, gepofte tarwe
Passendale Caractère, ossenstaart, maitake
Pas de bleu, rode biet, reefilet


>>Foto’s van de kaasdemo