De verwachtingen voor het Belgische elftal zijn hooggespannen. En tijdens de succesvolle voorrondes hebben de Rode Duivels het Belgische chauvinisme flink aangewakkerd. Reden genoeg voor VLAM om tijdens dit WK mee te supporteren met producten van bij ons op het menu. 

Rode Duivels kiezen voor vlees van bij ons, ook als ze de Panamezen verorberen


Om te scoren, hebben de Rode Duivels een uitgebalanceerde voeding nodig. Ook vlees van bij ons speelt daarbij een prominente rol. Lekker van bij ons liet recepten ontwikkelen door Bartel Dewulf en Frédéric Decruyenaere, chef - koks van de Rode Duivels, die geïnspireerd zijn op hun tegenpartijen op het WK. Denk maar aan een Britse pie met kip, een Panamese taco met pulled pork of een Tunesische tajine met rundvlees. De boodschap luidt telkens: kies voor vlees van bij ons, ook als we de Tunesiërs smoren of onze tanden zetten in de Engelsen.

Benieuwd naar de recepten van de Rode Duivels?
Je kan onze receptenfiches hier gratis downloaden.
Bent u zelfstandig slager? Dan kan u gratis en zolang de voorraad strekt ons WK - pakket aanvragen met inpakpapier, gedrukte receptenfiches en vleesprikkers via webwinkel@vlam.be

Belgisch bier en kaas van bij ons, de beste partners bij een spannende voetbalmatch


Belgische bieren en kazen, een troef voor onze horeca!

Wil u als horecazaak een extra dimensie geven aan het WK voetbal? Kaas en bier zijn voor de hand liggende bond- en landgenoten die nog eens een perfecte match op tafel vormen. Met deze producten kiest u dan ook voor de ideale partners om ons nationale voetbalelftal te steunen tijdens de komende matchen. Ons promopakket helpt u om de voetbalbeleving in uw zaak helemaal compleet te maken. 

Kalender WK Rusland 2018


Datum

Uur

Match

Voorbereidende matchen

 

 

Zaterdag 2 juni 2018

20.45 uur

België – Portugal

Woensdag 6 juni 2018

20.45 uur

België – Egypte

Maandag 11 juni 2018

20.45 uur

België – Costa Rica

Speeldag 1

 

 

Maandag 18 juni 2018

17.00 uur

België – Panama

Speeldag 2

 

 

Zaterdag 23 juni 2018

14.00 uur

België – Tunesië

Speeldag 3

 

 

Donderdag 28 juni 2018

20.00 uur

Engeland - België


Bier & kaas: het perfecte team
Belgische bieren zijn al lang een symbool voor de Belgische cultuur. Ze vormen dan ook een perfect team met Belgische kazen. Toeval of niet, zowel Belgische bieren als kazen worden geassocieerd met een breed assortiment, vakmanschap en ook genieten staat bij beide producten centraal. Dat bier en kaas elkaar ook op gebied van smaak versterken, is een extra reden om er leuke combinaties mee te maken.

Serveertips
1.   Bieren van lage gisting (pils) en witbieren zijn goed te combineren met halfzachte kazen en zachte witschimmelkazen.
2.   Een bier van spontane gisting, zoals geuze, combineert uitstekend met verse kaas of geitenkazen.
3.   Zachte abdijkazen passen goed bij de ronde, zachte abdij- en trappistenbieren.
4.   Blauwgeaderde kazen zijn meestal uitgesproken van smaak. Met zoetige en lichtzure bieren komt die smaak nog meer tot zijn recht.
5.   Rijpe, geaffineerde kazen verkiezen het gezelschap van een bier van hoge gisting.

Probeer zeker volgende combinaties eens uit:
Kaas en bier tillen elkaar op. Er ontstaat een totale harmonie of een boeiend contrast. Vooral zure en droge bieren snijden door het vet van de kaas en maken hem lichter. Ze zuiveren ook de mond zodat de smaakpapillen beter hun werk kunnen doen. Elk bier is verschillend, elke kaas is dat ook. Het zoeken naar koppeltjes is een interessante gastronomische ontdekkingstocht naar nieuwe en interessante smaakcombinaties.

Bier

Kaas

Kriek-, bosbessen- of frambozenbier

Pas de bleu

La Ramée, Postel of blonde Leffe

Père Joseph

Trappist Rochefort, Westvleteren of Chimay

Nazareth

Donkere of Blonde Chimay

Chimay-kaas

Straffe Hendrik

Brugse Blomme

Gentse Strop

Passendale

Hoegaarden witbier

Damse Mokke

Orval of Deconinck

Wynendale

Westmalle Extra of Westvleteren

Bouquet des Moines

Adriaan Brouwer

Brugge Oud


Ontdek je zelf een interessante combinatie? Laat het ons zeker weten.

Met onze biervlag en de vrolijke kaasprikkertjes zit de sfeer er meteen in

Profiteer mee van de media-aandacht rond de kazen van bij ons en serveer je klanten bij hun Belgische bier een lekker supportersbordje ‘Kazen van bij ons’. Ook Belgische vlaggen van de Fier op ons Bier-campagne zijn beschikbaar. Prikkertjes en vlaggen zijn tijdens de periode van het WK voetbal gratis* te bestellen bij VLAM. Bezorg ons uw naam en adres op b2b@vlam.be

*Maximum één promotiepakket (25 prikkertjes en 1 vlag) per horecazaak en dit zolang de voorraad strekt.

Logo van Lekker van bij ons met een link naar de website