Lekker van bij ons op Horeca Expo


Verse seizoensproducten van bij ons vallen steeds meer in de smaak. Met de Lekkervanbijons stand op Horeca Expo wilde VLAM de horecaprofessional inspireren om meer aan de slag te gaan met lokale producten.

Onder begeleiding van Peter Van Asbroeck, trakteerde VLAM er op lekkere hapjes met rund- en varkensvlees van bij ons. Terwijl kon de horecaprofessional kennismaken met de producenten van deze heerlijke stukjes vlees en de passie ontdekken die hierachter schuilt.

Als toetje kregen de horecaprofessionals een inspirerend receptenboekje met al het lekkers van bij ons, met bijpassende biersuggesties.


Ben je ook geïnspireerd om aan de slag te gaan met lokale producten?

>>Op versondernemer.be vind je heel wat marketingadvies voor je zaak en een overzicht van onze activiteiten, waar je als horeca uitbater mee kan profiteren van de media-aandacht.

>>Op lekkervanbijons.be vind je heel wat informatie over producten van bij ons en heerlijke gerechten.