Voor de derde keer op rij organiseert VLAM samen met de Waalse collega’s van Apaq-W de Week van de steak-friet. Want een lekker stukje rundvlees van bij ons, dat is quality time op en rond de tafel en smaakt nog beter met familie en vrienden.

De vorige editie was een stevig schot in de roos, mede dankzij de eigen initiatieven van partners uit horeca en retail die de actie ondersteunden. Dit jaar maken we er nog een groter event van. Noteer dus alvast de Week van de Steak-friet in je agenda en maak er samen met ons opnieuw een feest van!

Horecazaken lieten ons weten dat ze vorig jaar opvallend meer steak-friet serveerden en ook supermarkten die extra inspanningen leverden noteerden een opvallende meerverkoop van biefstuk.

VLAM zorgt voor media-aandacht op radio, via kookprogramma’s op tv en op sociale media. Horecazaken lieten ons weten dat ze vorig jaar opvallend meer steak-friet serveerden en ook supermarkten die extra inspanningen leverden noteerden een opvallende meerverkoop van biefstuk. Niet toevallig, want steak-friet blijft onze nationale trots. Een lekker stukje Belgisch rundvlees, een perfect frietje zoals we dat enkel in België kunnen en een frisse salade erbij… wie kan daaraan weerstaan?

Staat steak-friet ook op je vaste kaart, maak je er een speciale suggestie van of presenteer je een aantrekkelijke actie aan je klanten?

Communiceer dit zeker ook via je eigen kanalen en profiteer mee van de media-aandacht! VLAM biedt ook ondersteunend materiaal aan, zoals de Week van de Steak-friet affiche.


Ontdek ook nog veel meer inspiratie om steak-friet op een andere manier te serverenWant met een twist van deze klassieker kan je jouw klanten blijven verrassen.