Week van de steak-friet: 10 - 17 oktober 2019


20 Aug
20Aug

Voor de derde keer op rij organiseert VLAM samen met de Waalse collega’s van Apaq-W de Week van de steak-friet. De vorige editie was een stevig schot in de roos, mede dankzij de eigen initiatieven van partners uit horeca en retail die de actie ondersteunden. Dit jaar maken we er nog een groter event van. Noteer dus alvast de Week van de Steak-friet in je agenda en maak er samen met ons opnieuw een feest van!

Horecazaken lieten ons weten dat ze vorig jaar opvallend meer steak-friet serveerden en ook supermarkten die extra inspanningen leverden noteerden een opvallende meerverkoop van biefstuk.

VLAM zorgt voor media-aandacht op radio, via kookprogramma’s op tv en op sociale media. Horecazaken lieten ons weten dat ze vorig jaar opvallend meer steak-friet serveerden en ook supermarkten die extra inspanningen leverden noteerden een opvallende meerverkoop van biefstuk. Niet toevallig, want steak-friet blijft onze nationale trots. Een lekker stukje Belgisch rundvlees, een perfect frietje zoals we dat enkel in België kunnen en een frisse salade erbij… wie kan daaraan weerstaan?

Doe mee aan de horecawedstrijd en profiteer van extra aandacht voor jouw zaak

Staat steak-friet ook op je vaste kaart, maak je er een speciale suggestie van of presenteer je een aantrekkelijke actie aan je klanten? Schrijf je dan snel in! Wij selecteren vijf initiatieven van horecazaken, die op heel wat media-aandacht mogen rekenen..

Ontdek meer over de wedstrijd.


>>Download de affiche

>>Meer inspiratie om steak-friet op een andere manier te serveren. Want met een twist van deze klassieker kan je jouw klanten blijven verrassen.