Week van het konijn: 30 januari - 6 februari 2019


17 Jan
17Jan

Na het feestgedruis wil uw klant zijn goede voornemens realiseren. Ook ‘gezonder eten’ valt daar vaak onder. Ook u kan daarop inspelen, met speciale aandacht voor evenwichtige gerechten. Met de juiste keuze van ingrediënten moet u uiteraard niet inboeten aan smaak. Konijn is zo bijvoorbeeld een topper: het is een mager en licht stukje vlees dat gemiddeld slechts 8g vet per 100g vlees bevat. Bovendien vormt konijn een stevige bron van omega 3-vetzuren (zelfs drie keer meer dan zalm!). Én je kan er alle kanten mee uit in de keuken: bakken, wokken, stoven... het kan allemaal met konijn.

VLAM voert in de week vanaf 30 januari extra promotie voor konijn

VLAM voert in de week vanaf 30 januari extra promotie voor konijn, met o.a. een radiospot en online communicatie allerhande. Profiteer dus mee van de media-aandacht en serveer ook uw lekkerste konijnrecept.

Op zoek naar inspiratie? Check dan zeker onze recepten op www.lekkervanbijons.be/konijn.


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.