Word jij de beste versspecialist van 2019? 

Baat jij een zelfstandige supermarkt of speciaalzaak uit? Staan de kazen van bij ons te schitteren in jouw kaastoog? Zijn je groente- en vleesrayon de pareltjes uit de buurt? En heb je oog voor topkwaliteit en winkelbeleving? 

Dan maak jij kans om de titel van Mooiste Kaastoog, Mooiste Vleestoog of de Groentevakman van 2019 te winnen. Schrijf je in voor 1 mei en ga lopen met de eer én een mooie prijzenpot!

Een uitnodigende versrayon is het beste lokmiddel voor je zaak. Door producten van bij ons in de kijker te zetten, speel je bovendien in op de groeiende vraag naar lokale producten. Het actuele milieudebat wakkert de voorkeur voor inlandse producten duidelijk aan. Bovendien vinden klanten het fijn om zo de inlandse economie te steunen én ervaren ze de producten van bij ons als verser.

Van Groentevakman tot Mooiste Kaas- en Vleestoog

Je kan dus jouw zaak sterk onderscheiden door in te spelen op verse, lokale producten. Boerenbond, Flandria, Buurtsuper.be en VLAM organiseerden ter promotie van Flandria-groenten al enkele succesvolle edities van de Groentevakman en zetten ook dit jaar de schouders onder de wedstrijd.

Nieuw is dat VLAM dit jaar ook de verantwoordelijken van de kaas- en vleestogen wil belonen voor hun dagelijkse inspanningen. Daarom loopt er dit jaar een drieledige wedstrijd: naast de Groentevakman gaat VLAM in 2019 ook voor de kaas- en vleesrayon op zoek naar ambassadeurs die extra inzetten op hun versrayon.

Wie kan meedoen?

De wedstrijd staat open voor alle zelfstandige supermarkten, marktkramers en kaas-, vlees- en groentespeciaalzaken die trots zijn op hun kaastoog, groente- of vleesrayon. Extra punten zijn weggelegd voor rayons waarin producten creatief gepresenteerd worden, voor een klantvriendelijke bediening en voor rayonverantwoordelijken die uitblinken in productkennis.

Wat kan je winnen? 

De Mooiste Kaastoog van 2019:

  • Waardebon t.w.v. € 1.000, - voor de aankoop van Kazen van bij ons;
  • Winkelreportage in BuurtSuper.be Magazine;
  • Professioneel kaasmes en exclusieve schorten voor het personeel.

De Mooiste Vleestoog van 2019:

  • Waardebon t.w.v. € 1.000 voor de aankoop van rund- en varkensvlees;
  • Winkelreportage in Buurtsuper.be Magazine;
  • Luxe vleesmes voor het personeel.

De Groentevakman van 2019:

  • Waardebon t.w.v. € 1.000 voor Flandria-groenten;
  • Winkelreportage in Buurtsuper.be Magazine;
  • Exclusieve schorten van De Groentevakman voor het personeel;
  • Elke deelnemer maakt kans op 1 van de 5 Flandria-winkelanimaties.

Hoe inschrijven?

Je kan je inschrijven voor één of meerdere categorieën, voor woensdag 1 mei. Na een eerste selectie op basis van de ontvangen kandidaturen volgt er een bezoek van mystery shoppers. Een jury bezoekt de finalisten en kiest de uiteindelijke winnaars.

De finalisten worden op woensdag 26 juni uitgenodigd op het Buurtsuperfeest in Groot-Bijgaarden, waar de winnaars worden bekendgemaakt.

Alle info vind je op www.besteversspecialist.be.