Pluimvee


Pluimvee
Kip zorgt voor variatie op het menu en brengt van nature belangrijke voedingsstoffen aan. Een kippenfilet is bovendien zeer mager vlees. Kip past dus prima in een gezonde voeding. Kies je bovendien voor kip van bij ons, dan kies je voor een stukje vlees dat voldoet aan strenge kwaliteitseisen!

Voor jouw zaak betekent dit een mooie opportuniteit om je klanten te inspireren met de veelzijdigheid van Belgische kip.
Want ook in 2020 investeert VLAM in heel wat media-aandacht voor kip van bij ons.

Door met jouw zaak in te spelen op onze campagnes, profiteer je gratis mee van de publiciteit waarin wij investeren als VLAM en zet je jouw aanbod van verse, kwalitatieve producten extra in de kijker bij je klant.
Bovendien kom je zo tegemoet aan de groeiende vraag van de klant naar producten van bij ons.

Ontdek onze kipcampagnes in 2020.

Kip altijd lekker


In 2020 doet VLAM nationaal promotie voor kip van bij ons, met als boodschap dat kip lekker is, veelzijdig én past in een gezonde en evenwichtige voeding.

Doorheen het jaar krijgt de campagne media-aandacht via een online campagne op Lekker van bij ons, social media, via een online samenwerking met www.gezond.be en TV-samenwerkingen met A La Sauce Belge (RTL) in maart en La Grande Balade (RTL) in april.

Voor de campagne werd ook een Nederlandstalige receptenfolder ontwikkeld, die jij ook kan gebruiken in je zaak om kip van bij ons in de kijker te zetten.

Ontdek meer over kip van bij ons.


Op zoek naar extra ondersteuning of inspiratie om kip van bij ons in jouw zaak in de kijker te zetten? Neem contact met ons op.