Reportages


VLAM nodigt drie chefs van Jong Keukengeweld uit voor een battle onder leiding van Piet Huysentruyt. We spreken met chef Anthony Snoeck van restaurant Volta.

Lees Meer

Een battle van drie chefs van Jong Keukengeweld onder leiding van Piet Huysentruyt. Versondernemer.be spreekt met Kim Devisschere van restaurant Roots.

Lees Meer

Onder leiding van Piet Huysentruyt nodigt VLAM drie chefs van Jong Keukengeweld uit voor een battle. Dit is chef Karel van Oyen van restaurant Vinto.

Lees Meer

Witloof is onze nationale trots. Een uniek Belgisch product met oneindig veel mogelijkheden. Seppe Nobels geeft tips om witloof creatief te combineren.

Lees Meer

Slagerij Henk is een gevestigde waarde in Mariakerke, Henk is slager in hart en nieren. Hij wil jongeren warm maken voor het beroep en verse voeding.

Lees Meer

Luc Vis is een fenomeen in en om Mechelen. Het visbedrijf met marktkraam is een sterk merk. Luc is een kritische ondernemer en culinaire speelvogel.

Lees Meer

In hartje Haspengouw vind je De Pastorie. Een pastoorswoning die werd omgetoverd tot sfeervol hotel met oog voor lokale, biologische seizoenproducten.

Lees Meer

The Foodvillage, een verhaal van verse vis, ondernemen, passie én verse ingrediënten. Liefde voor vis zit in de genen. Sandro pakt het creatief aan.

Lees Meer

De kaart bij brasserie Int Hofken is seizoensgebonden en samengesteld met producten die in de streek worden gekocht. Producten die soms verrassend zijn.

Lees Meer

Liefde voor het vak én ambachtelijk én met passie. Daar gaat het om bij slagerij Blockeel. De familie heeft een sterke reputatie opgebouwd in Vlaanderen.

Lees Meer

Bij Vishandel Bulté kan je lekkere visbereidingen en -gerechten ontdekken die Martine en Hans bereiden met de beste vissoorten van onze Vlaamse vissers.

Lees Meer

Vertrekken van pure topkwaliteit en door een voortdurende drang naar vernieuwing mee culinaire trends bepalen. JONG KEUKENGEWELD Alex Verhoeven aan het woord ...

Lees Meer