The Potato Club
Een klassieker in de keuken en toch verrassend anders. De Belgische aardappel is niet meer weg te denken in de horeca en is nog steeds populair als klassiek bijgerecht zoals kroketten of frietjes. Ook voor je klanten is de aardappel een evidentie op het bord en een veelgemaakte keuze voor thuisbereide maaltijden.
Toch kunnen onze Belgische aardappelen nog zoveel méér dan scoren in een traditioneel recept, want de culinaire mogelijkheden zijn eindeloos! Met een ruime keuze aan variëteiten, elk met hun eigen unieke smaak en kenmerken, serveer jij heerlijke, verrassende aardappelgerechten aan je klanten.

Om jou als horecaprofessional te inspireren om vaker aardappelen met een verrassende twist op de kaart te zetten én het ruime aanbod aan aardappelvariëteiten te ontdekken, ontwikkelde VLAM samen met chef-kok Frank Fol, De Groentekok®, The Potato Club campagne.

Voor de campagne creëerde Frank Fol tien unieke recepten aan de hand van verschillende technieken. Ieder recept werd bovendien bereid met een andere variëteit die je makkelijk terugvindt in je lokale groothandel of rechtstreeks bij de boer.

Ontdek hieronder de tien unieke recepten van Frank Fol en welke variëteiten hij hiervoor heeft gebruikt. Laat je inspireren om zelf aan de slag te gaan met het ruime aanbod van aardappelvariëteiten dat ons land te bieden heeft!

Recepten
Laat je inspireren door de tien unieke recepten van Frank Fol met tien verschillende aardappelvariëteiten.
Frank Fol ging hiervoor aan de slag met enkele van zijn 51 We're Smart® Kooktechnieken.

Variëteiten
Maak kennis met de tien aardappelvariëteiten die Frank Fol op een verrassende wijze heeft klaargemaakt.

Honger naar meer?
Ontdek nog meer inspirerende aardappelrecepten met verrassende twist!