Vis


Kiezen voor vis van bij ons, is kiezen voor vis, schaal- en schelpdieren gevangen door onze Belgische vissersvloot of in België gekweekte vis of schaal- en schelpdieren. Daarnaast zijn er ook onze visverwerkende bedrijven zoals de Brugse visrokerijen, bedrijven die op traditionele wijze vissen zoals sprot, haring en heilbot roken.

Waarom kiezen voor vis van bij ons?

  • Je steunt er de lokale economie mee.
  • Voedsel dat dichtbij geproduceerd wordt, heeft een beperkte ecologische impact.
  • Er wordt bewust gekozen voor onbekendere soorten (bijvangst) en rekening gehouden met de seizoenen om een duurzame en toekomstgerichte visserij te verzekeren.
  • Je klanten hechten steeds meer belang aan producten van bij ons.

Voor jouw zaak betekent dit een mooie opportuniteit om je klanten te inspireren met het ruime aanbod vis van bij ons. Want ook in 2021 investeert VLAM in heel wat media-aandacht voor verse, lokale producten.

>>Door met jouw zaak in te spelen op onze campagnes, profiteer je gratis mee van de publiciteit waarin wij investeren als VLAM en zet je jouw aanbod van verse vis van bij ons extra in de kijker bij je klant.
Bovendien kom je zo tegemoet aan de groeiende vraag van de klant naar producten van bij ons.


Ontdek onze viscampagnes in 2021

  • Vis van bij ons
VLAM voert het jaar rond een tweetalige campagne voor vis (NL/FR), gevangen door onze Belgische vissers. De focus ligt op de lancering van de Vis van het jaar.
Naast de vissen van het seizoen, waarbij we telkens aandacht hebben voor 3 vissen per seizoen, besteden we ook aandacht aan de visserij- en aquacultuursector in zijn geheel. De opzet van de campagne is de consument bewust doen kiezen voor vis van bij ons zonder afbreuk te doen aan de duurzaamheidsgedachte.

De campagne geniet het hele jaar door van heel wat media-aandacht via een social mediacampagne en een inlassing in Culinaire Ambiance bij de start van ieder seizoen. VLAM zorgt eveneens voor extra pers- en media-aandacht bij belangrijke events, zoals Vis van het jaar in juli (onder voorbehoud) en de horeca wedstrijd Viskok van het jaar tijdens Horeca Expo in november.
Daarnaast plannen we acties in visspeciaalzaken en groothandel.

>>Zet je ook graag vis van bij ons in de kijker in jouw zaak? Ga aan de slag met het Nederlandstalig promomateriaal.

  • Vissen van het seizoen 2021:

Ontdek meer over vis van bij ons.


>>Op zoek naar extra ondersteuning of inspiratie om verse vis in jouw zaak in de kijker te zetten? Neem contact met ons op.
VisVis