Visserij


In de horeca kiest je klant regelmatig voor een lekker stukje vis. Hier kan je als horeca-uitbater een groot verschil maken door je aanbod van verse vis. Maak hierin de keuze voor onbekende vissoorten en bijvangst, gevangen door onze Vlaamse vissers.
Zo steun je de lokale economie en kies je voor een duurzamer alternatief op je menukaart.

Heb je een eigen buurtsuper of speciaalzaak, dan kunnen deze vissen ook jouw klanten inspireren om te kiezen voor een duurzamer en lokaal alternatief.

Acties

Vis van de maand
  • De VLAM selectie van de vis van de maand
  • Inspiratie om de seizoenen in jouw menu en winkel tot leven te brengen
  • Inspiratie om te kiezen voor een duurzamer alternatief op je menukaart of in je zaak
  • Looptijd: hele jaar door
  • Media:
    • Print (vanaf april tot eind 2019)
    • Radio (Radio 2 - De Madammen)
    • Online (Lekkervanbijons.be, social media)
    • Vakpers gastronomie/horeca/foodservice
    • Events (Seafood Expo van 21 - 23 april 2020)
  • POSM in retail

MaandVis
JanuariWijting
FebruariRode Poon
MaartSint-Jakobsschelp
AprilZeebarbeel
MeiHondshaai
JuniRog
JuliNoordzeetong
AugustusPladijs
SeptemberHeek
OktoberZeekat
NovemberSteenbolk
DecemberTongschar

Vis van het Jaar


Te verkrijgen materiaal


Inspiratie

Visserij